Stokviswater 15, Rotterdam, 3011DH

Browse services

Our Work

Venue reviews

5,0
23 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Donovan is zeer kundig als kapper en heeft oog voor zowel je wensen als het kapsel dat het best bij je past. Anders dan veel andere kappers ervaar ik hem ook als erg consistent en levert zo het kapsel waarvoor je terug blijft komen. Verder is de zaak altijd schoon en netjes, en is Donovan zeer sociaal en daardoor een goede gastheer!
Hele goede kapper en erg eerlijk
Zeker een aanrader om naar Donovan te gaan. Hij gaat heel vakkundig te werk en kon mij goed adviseren mbt mijn haar wensen. Heel blij met het resultaat!
Super fijne kapper
Show more reviews...

Meet the team

Donovan
5.0
14 reviews

Services

Hair

Portfolio

About

Donovan Hairdresser
Stokviswater 15
3011DH Rotterdam

Bij kapsalon Donovan Hairdresser in de Stadsdriehoek in Rotterdam kun je terecht voor het knippen en kleuren van je haar.

Eigenaar Donovan heeft een passie voor haar en dat merk je gelijk. Hij is een ware specialist als het gaat om knippen en kleuren en neemt de tijd voor de behandeling. In de salon hangt een warme, gemoedelijke sfeer waardoor je echt even een momentje van ontspanning ervaart. Ga voor een knipbehandeling, toner, highlights of het kleuren van je uitgroei. Als je nog twijfelt kun je advies vragen aan Donovan, hij zal je eerlijk advies geven.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0017:30
WedWednesday
09:0012:00
ThuThursday
09:0019:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
12:0017:30
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Hair Salons nearby