Elina beauty clinic

Oostzijde 15, Zaandam
4,6
129 reviews
Oostzijde 15, Zaandam

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,6
129 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
De salon zag er mooi en verzorgd uit, bij binnenkomst kreeg ik wat te drinken aangeboden wat zeer aangenaam was. Het enige wat minder was is dat er maar een persoon in de salon aan het werk was waardoor ik niet de volledige 100% aandacht kreeg. De behandelaar moest steeds weg omdat de telefoon ging of omdat er iemand binnenkwam. Dit vond ik wel jammer en heb hierdoor niet helemaa kunnen genieten van de behandeling. Het meisje die mij hielp was wel heel vriendelijk en verontschuldigde zich hiervoor.
Salima
3 days ago
Het personeel was erg aardig! De maskers en het stomen was ook fijn maar kwam wel thuis met drie wondjes op mijn hoofd. Er was helaas te hardhandig omgegaan met mijn huid. Bijna nu een week later zie je het nog steeds. Kan natuurlijk gebeuren, maar wel jammer van voor de rest prima ervaring.
Naomi
3 days ago
aylin
4 days ago
Selcuk
10 days ago
Jeffrey
14 days ago
Show more reviews...

About

Elina beauty clinic
Oostzijde 15
Zaandam

Elina beauty clinic in Zaandam is een salon waar je terechtkunt voor beautybehandelingen van top tot teen. Het ervaren team helpt jou graag aan een mooiere huid door middel van huidverbetering, afslanken en bijvoorbeeld definitief ontharen. Daarnaast is ontspanning ook niet weg te denken in deze comfortabele salon. Geniet van een heerlijke massage, gezichtsbehandeling of manicure en laat jouw schoonheid stralen. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met hightechapparatuur en gebalanceerde natuurcosmetica om zo een optimaal resultaat te behalen waar jij nog lang plezier van zult hebben.

MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby