Esthetique Passie voor Beauty

Burgemeester Magneestraat 63A, Bergeijk, 5571HC

Esthetique Passie voor Beauty has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Sounds of Beauty

398 reviews
Willibrorduslaan 8, Waalre

De Acht Schoonheden

371 reviews
Eerselseweg 22, 5511KM Knegsel

Beauty Center Cosmé

3 reviews
Nieuwstraat 49, 5527AS Hapert

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

5,0
3 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Hele warme persoonlijke benadering. Je voelt je direct thuis en op je gemak. Dat geldt voor alle schoonheidsspecialistes in de salon. Professionele aanpak, behandelingen worden uitgebreid uitgelegd. Niet het gevoel krijgen dat je iets moet. Een salon met uitgebreide mogelijkheden en geweldige producten. Heel blij mee, kom er al 10 jaar! Fijne sfeer!!
Een hartelijk ontvangst bij binnenkomst. De behandeling werd zeer vakkundig uitgevoerd met veel tekst en uitleg en een gezellig onderonsje met de schoonheidsspecialiste. Je voelt je meteen thuis door de aandacht die de medewerkster aan je schenkt. Een goed product advies gekregen en ik had niet het idee dat ze de producten aan mij opdrongen. Zeer vrijblijvend.
Warme ontvangst, deskundige medewerkers, heel goede ambiance en een volmaakt tevreden gevoel als je na de behandeling de deur uit gaat.

About

Esthetique Passie voor Beauty
Burgemeester Magneestraat 63A
5571HC Bergeijk

Schoonheidssalon Esthetique Passie voor Beauty vind je aan de Burgemeester Magneestraat in Bergeijk. Je bent hier aan het juiste adres om je huid te laten verbeteren met producten en apparatuur die zijn afgestemd op de behoeftes van jouw huid. Ook voor permanente make-up, cryolipolyse en wimperextensions kun je hier terecht.

Eigenaresse Wendy heeft meer dan 16 jaar ervaring. Het team van ervaren specialisten staat voor je klaar om je in de watten te leggen. De sfeer in de salon is ontspannen, je kunt hier dus goed tot rust komen. In de salon staan professionaliteit, gezelligheid en geborgenheid centraal.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
08:3021:15
TueTuesday
08:3018:00
WedWednesday
08:3021:15
ThuThursday
08:3021:15
FriFriday
08:3017:00
SatSaturday
08:3016:00
SunSunday
Closed