Extended Haarwerken exclusief

Nieuwstraat 7, Den Bosch, 5211NL

Extended Haarwerken exclusief has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Pure Hairdressers

935 reviews
Van Veldekekade 10, Den Bosch

Infinity Barbers

815 reviews
Kruisstraat 34, Den Bosch

Gusto Hair&Brows

18 reviews
Gasthuisstraat 25, Kaatsheuvel

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,1
41 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Nette salon, vriendelijk personeel, professionele uitstraling. Behulpzaam, luisteren naar wensen van de klant, erg goede service.
Eerste keer vitamine behandeling door Jacinta, en ben er zo blij mee! Ik verliet de salon met haren die weer herboren zijn!! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar
Op zaterdag wou ik de dochter van mijn man verassen. Ze ging voor het eerst wenkbrauwen laten doen. Er werd hasr verteld dat dit niet het vakgebied van de salon was. Arme meid haar wenkbrauwen zien er niet uit, ook waren ze oranje door de verf. Haar wenkbrauwen zijn goed verpest, de vorm is niet mooi en de kleur zit er nauwekijks op. Ik vind het genant
Show venue reply...
Vitamine behandeling - middelang haar
Show more reviews...

About

Extended Haarwerken exclusief
Nieuwstraat 7
5211NL Den Bosch

Extended Haarwerken exclusief is dè specialist op het gebied van haarverlenging en volumevermeerdering. De missie van het team is dat jij als klant stralend en met (meer) zelfvertrouwen de salon verlaat. Het is een kleine, professionele salon in huiskamersfeer met persoonlijke aandacht voor iedere klant. Je kan terecht voor behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging zoals, haarwerken, kapsalon-behandelingen, visagie en hand- en nagelverzorging. Door de unieke (weaving)techniek blijft het haar onbeschadigd waardoor het eigen haar niet wordt aangetast.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed