Garra Rufa Beauty Centre

4,7
1559 reviews
Begijnenstraat 21, Beverwijk
Open Today: 09:00 - 21:00

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,7
1559 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Isabelle is een toppertje Ik beveel haar zeker aan 😜
Ik vond isabelle gezellig tijdens de behandeling en netjes
Aardige pedicure erg vriendelijk en heel vakkundig. Ik heb weer nette voetjes met gelnagellak. Keurig gedaan.
Weer perfecte voeten voor de vakantie!
Goede sfeer lekker ontspannen
Show more reviews...

Meet the team

Alicia
Pedicure / Nagelstyliste / Schoonheidsspecialiste
4.9
166 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal
Physical therapy

What our customers say about Alicia

Knowledgeable15
Professional8
Skilled8
Friendly6
PMU
Permanente make up / Fibroblast specialiste
5.0
9 reviews

About

Kelly Cremer is een gediplomeerd en GGD geregistreerd fulltime ervaren permanente make up specialiste. Zij is een perfectionist in haar vak en behandelt u liever de eerste keer iets lichter van kleur zodat zij de tweede keer de puntjes op de "i" kan zetten voor het perfecte resultaat. Haar passie en streven is dan ook om iedereen met een zo’n natuurlijk mogelijke uitstraling weer naar huis te laten gaan. Naast Permanente Make-up is Kelly Cremer ook specialiste op het gebied van Fibroblast behandelingen. Purebeau Fibroblast is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, halsversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten. Purebeau Fibroblast behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur, is één van de meest effectieve, innovatieve en veilige medische methodes voor niet invasieve cosmetische/medische behandelingen. Fibroblast kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype. Zonder scalpels & hechtingen!

Services

Face
Hair removal
Botox
Cosmetisch Arts

About

Verantwoord kiezen voor een cosmetische behandeling door middel van injectables? Wij hebben daarom gekozen voor een partnership met cosmetisch arts Drs. Anwar Thio. Sinds 2008 is Drs. Thio Anwar lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, in 2013 werd hij officieel gecertificeerd lid. Ook is hij door de KNMG erkend als cosmetisch arts. Per 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel cosmetisch arts KNMG beschermd. Met deze erkenning kunnen alleen artsen die aan de kwaliteitskaders voldoen, zich cosmetisch arts KNMG noemen. Daarmee is duidelijk of een arts aantoonbaar bekwaam en opgeleid is in de cosmetische geneeskunde, waaronder botulinetoxine- en filler behandelingen. Dit is een geweldige mijlpaal in de missie van de NVCG om cliënten en patiënten te beschermen tegen niet bekwame behandelaars en om aantoonbaar wél bekwame cosmetische artsen een beschermde kwalificatie te geven. Wie is cosmetisch arts Drs. Anwar Thio? Anwar Thio studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft hierna in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan in het vak neurologie. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. In augustus 2011 heeft dokter Thio het bedrijf Wrinkless opgericht. Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botulinetoxine voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen. In 2009 was hij co-auteur van een wetenschappelijk artikel over een onderzoek naar handverjonging met Radiesse. In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond.

Services

Hair removal
Medical & Dental
Isabelle
Schoonheidsspecialiste / Nagelstyliste
4.9
93 reviews

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

What our customers say about Isabelle

Knowledgeable9
Professional8
Friendly5
Experienced5
Joyce
Schoonheidsspecialiste / Nagelstyliste
4.8
170 reviews

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

What our customers say about Joyce

Friendly12
Skilled8
Knowledgeable7
Professional7
S1
Salon
Schoonheidsspecialiste / Pedicure / Nagelstyliste
4.9
101 reviews

Services

Face
Nails
Hair removal
Physical therapy

What our customers say about Salon

Skilled9
Knowledgeable7
Professional7
Pleasant7
Lindsey
Junior schoonheidsspecialiste / nagelstyliste
4.7
61 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal

What our customers say about Lindsey

Pleasant8
Friendly8
Professional7

About

Garra Rufa Beauty Centre
Begijnenstraat 21
Beverwijk

Garra Rufa Beauty Centre is een schoonheidssalon, waxsalon, nagelstudio, browbar en afslankstudio ineen. Wil jij een gladde en zachte huid, mooie en verzorgde nagels of een ontspanningsmassage... bij ons ben je op het juiste adres voor het complete plaatje op het gebied van wellness en huidverzorging. Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse huidverbeterende en huidvernieuwende behandelingen door middel van microneedling met de Dermapen 4, microdermabrasie met de Diamond Touch en dé biopeeling van Neoderma. Er wordt in de schoonheidssalon gewerkt met de merken Cenzaa, Skin Perfection, Neoderma, Mesoestetic en Image Skincare.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
Closed

FAQs

Frequently asked questions about Garra Rufa Beauty Centre

Garra Rufa Beauty Centre is open from Monday to Friday from 09:00 to 21:00 and on Saturday from 09:00 to 18:00. It is closed on Sunday.
Yes, you can always cancel your booking. Read the conditions applied to your booking to see if your appointment is refundable or not. The cancellation policies can be found in the order confirmation email, in the appointment card in the app, in your Treatwell account.
The most popular treatment, Eyebrow Waxing, has an average price of € 12,33.
At Garra Rufa Beauty Centre you can both pay at the venue or in advance on the marketplace.
Products used in this venue
IMAGE Skincare
Lycon
Neoderma
Pink Gellac
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Skin Clinics nearby