Gorgeous You

4,5
925 reviews
Maarssenbroeksedijk 17, Utrecht
Open Today: 09:00 - 18:00

Venue reviews

4,5
925 reviews

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Let me start by saying the cut is good and I'm happy with the results :) however, they double booked me and had to change my date,but were not very friendly or even apologetic about that. The wash/cut all went very fast, like they were in a hurry to be done even though the salon was empty. Not very attentive staff (they forgot about me with a hairmask in and were just chatting with each other until I had to make awkward eye contact and someone came wash it lol). But the cut was nice, I repeat!:P
Really great haircut!
Je wordt vriendelijk ontvangen en je word goed geadviseerd. Ook word er uitgelegd welke producten er in je haar worden gedaan en waarom. En ik had voor en na foto’s. Ben weer helemaal blij met mijn haar.
Show more reviews...

Meet the team

Demi
4.7
7 reviews

Services

Hair

Portfolio

cheryse
Hair Stylist
4.4
49 reviews

About

Cheryse is een creatieveling die al een tijd bij Gorgeous You loopt en is een toppertje in kleuren en highlights !

Services

Hair
Face
Nails
lexi
Hair Stylist
4.4
97 reviews

About

Ik hou van mooie krullen en als krullenkapster vind ik het heel erg leuk om elke dag met mooie krullen bezig te zijn. Vooral om ze nog mooier te maken dan ze al zijn.Daar word ik heel blij van.

Services

Hair
Face
Nails

Portfolio

What our customers say about lexi

Knowledgeable8
Friendly8
Skilled8

About

Gorgeous You
Maarssenbroeksedijk 17
Utrecht

Heb je ‘s ochtends geen tijd om uren voor de spiegel te staan maar wil je toch verzorgd voor de dag komen? Breng dan een bezoek aan Gorgeous You in Utrecht. Jouw kapsel is hier in goede handen bij eigenaresse Malya. Ze is gespecialiseerd in krullen, maar ook met andere haartypes weet Malya raad. Om jouw haar optimaal te verzorgen, wordt tijdens de behandelingen gebruik gemaakt van de biologische producten van Biolage R.A.W.. Daarnaast weet Malya jouw wimpers en wenkbrauwen om te toveren tot prachtige eyecatchers met behulp van wimperextensions, wimperlift en wenkbrauwstyling. De spray tan voor het gezicht zorgt voor een perfecte finishing touch. Zo ben jij direct klaar voor een feestje. Handig om te weten: de salon is doordeweeks ook in de avonduren geopend.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Beauty Salons nearby