Graceland Beauty

Zijlstraat 41A, Haarlem
4,5
531 reviews
Zijlstraat 41A, Haarlem

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Body

Venue reviews

4,5
531 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Het ging een beetje vreemd. Ze groette me met kauwgom in d’r mond, vroeg niet wat ik wens was met m’n wenkbrauwen; begon meteen te plukken en toen zei ik maar wat ik wilde. Nog steeds kauwend boven m’n hoofd, zonder mondkapje (wat in deze tijd wel fijn zou zijn). Aan het eind liep ik weg en moest ik zelf om crème vragen. Wel heel tevreden met het resultaat en ze pakte wel vaak desinfectie.
Ik hoop dat de eigenaresse hier iets aan heeft. Normaal geef ik niet snel een slechte review maar in dit geval kan ik niet anders. Hopelijk helpt dit om haar business professioneler te maken. De dame deed erg haar best om mijn nagels weer netjes te maken. Helaas had ik het idee dat ze niet echt wist waarmee ze bezig was of de juiste tools ervoor beschikbaar had. De tools zagen er gebruikt uit, maar werden (gelukkig) wel netjes met alchohol ontsmet. Ze nam de tijd ervoor om het zo netjes mogelijk te maken, was helaas ondertussen ook met een ander klant bezig. De dame had zelf afgebladderd nagellak en zag er onverzorgd uit. Je bent toch het visitekaartje voor de beautysalon ben ik van mening.Helaas droeg ze geen mondkapjes of handschoenen en was met meerdere klanten tegelijk bezig. Waste tussendoor wel een aantal x haar handen, maar ook voor haar eigen veiligheid is dit niet genoeg(?) De keuze aan normale nagellak was minimaal en hierdoor de deur uit gegaan met een kleur die ik eigenlijk niet mooi vond. De lak was te dik en rommelig aangebracht. Ik heb het er thuis eigenlijk meteen afgehaald. Ik kom hier helaas niet meer terug en had de 35 euro liever aan iets anders besteed.
Altijd weer een goede behandeling
Fijne behandeling, goede prijs-kwaliteit en professioneel!
No bullshit , just get's it done
Show more reviews...

Meet the team

Grace
4.4
169 reviews

Services

Body
Face
Nails
Hair removal

What our customers say about Grace

Professional7
Experienced5

About

Graceland Beauty
Zijlstraat 41A
Haarlem

Aan de Zijlstraat in het gezellige Haarlem kun je bij Graceland Beauty terecht voor het totale pakket aan beautytreatments. Je kunt onder andere kiezen voor gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen, cryolipolyse, harsen, het stylen van je wenkbrauwen of het laten zetten van wimperextensions. Eigenaresse Gratiela zorgt ervoor dat je stralend de salon verlaat!

MonMonday
09:3018:00
TueTuesday
09:3018:00
WedWednesday
09:3018:00
ThuThursday
09:3018:00
FriFriday
09:3018:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2019Top Rated 2017Top Rated 2016

Beauty Salons nearby