Graziëlla Beauty Reviews

Overakkerstraat 7, Veghel

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,5
47 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Chiara heeft mij heerlijk in de watten gelegd. Ze was heel vriendelijk en zorgzaam en tegelijkertijd ook heel kundig en professioneel. Ik ben super blij met het resultaat en ik kom hier zeker terug!
Het resultaat was super! Heel tevreden met mijn brow en lashlift, en Chiara is een topvrouw!
In 1 woord- top! Het is altijd spannend als je na een verhuizing op zoek gaat naar een nieuwe salon, maar de ervaring was goed right from the start. Vrolijk en vriendelijk ontvangst, de massage die helaas niet door kon gaan werd snel en netjes herpland en daarna kon ik gelijk de stoel op. Mijn wenkbrauwen zijn nu weer mooi in shape, lifted en gewaxt. Ik denk dat ik ze nog nooit in zo’n mooie boog heb gehad! Kortom- all in experience was helemaal top & ik kom zeker terug!
Chiara legt alles goed uit en maakt duidelijk welke resultaten zijn te verwachten. De salon is netjes verzorgd en ziet er gezellig uit.
De eerste keer online een afspraak gemaakt via treatwell, een vrije ochtend van mijn werk genomen hiervoor. Kreeg ik een mail lastminute dat de afspraak niet door kon gaan ivm een operatie. Zet dan je agenda dicht zou ik denken. Toch een extra kans gegeven en een nieuwe afspraak gemaakt...sta ik voor een dichte deur. Niemand neemt op. Weer een ochtend vrij genomen. Erg jammer dit!
1
2
34
10