Irisplein 42, Den Haag

Browse services

All
Face
Massage

Our Work

Venue reviews

4,9
34 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Totaal ontspannen na een heerlijke behandeling!
Show venue reply...
Echt de beste manier om aan het weekend te beginnen. Zo lekker en ontspannend.
Show venue reply...
Show venue reply...
Heerlijke behandeling ervaren in een lekker geurende ruimte. Ik kom helemaal tot rust tijdens de behandeling met gezichtsbehandeling en massages. Absolute aanrader.
Show venue reply...
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Nathalie
5.0
24 reviews

About

Op jonge leeftijd had ik al de wens schoonheidsspecialiste te worden. Sinds 10 jaar werk ik met veel plezier in mijn salon aan huis. 25 jaar heb ik me bezig gehouden met damesmode en natuurvoeding of te wel de uiterlijke en innerlijke verzorging van de mens. Dat is ook precies waar het in deze salon om draait! Sinds 2009 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste In datzelfde jaar ben ik ook in aanraking gekomen met de producten van Rosel Heim en dat was het laatste ontbrekende stukje wat op zijn plaats viel om de salon te kunnen beginnen. Mede dankzij deze producten kunt u in de salon terecht voor hoogwaardige huidverzorging en totale ontspanning. Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en genieten van persoonlijke aandacht in een relaxte sfeer. De materialen waarmee gewerkt wordt, in de salon, zoals handdoeken, wasmiddel en visitekaartjes, zijn daar waar mogelijk is, biologisch en/of fairtrade en dierproefvrij. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging en interessante lichaamsbehandelingen volg ik nog regelmatig workshops.

Services

Face
Massage
Physical therapy

Portfolio

About

Haagsche Schoonheid
Irisplein 42
Den Haag

Aan het Irisplein in Den Haag vind je schoonheiddsalon Haagsche Schoonheid. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen, het verven van je wimpers en wenkbrauwen, een zwangerschapsmassage of een Ayurvedische massage.

Eigenaresse Nathalie heeft meer dan 10 jaar ervaring en werkt professioneel. Persoonlijke benadering en klanttevredenheid staan bij haar centraal. Nathalie werkt uitsluitend met natuurlijke producten die 100% dierproefvrij zijn zoals Weleda, Rosel Heim en Lakshmi. Tevens kun je hier terecht voor een kruidenstempelmassage, een massage met warme Ayurvedische olie, maar ook voor een gezichtsbehandeling gecombineerd met een lichaamsmassage.

Goed om te weten: je kunt hier alleen contant of met een Tikkie betalen en je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
09:3017:00
TueTuesday
09:3017:00
WedWednesday
09:4517:45
ThuThursday
Closed
FriFriday
08:3017:00
SatSaturday
09:3014:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Beauty Salons nearby