Hairless Center

5,0
4 reviews
Johanna Westerdijkplein 69, 2521 EN Den Haag, Netherlands
Open Today: 10:00 - 20:00

Browse services

Venue reviews

5,0
4 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
K ben hier goed geholpen, eerst de intake gedaan en daarna de sessies afgerond, ben erg blij met het resultaat en de service.
Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van Hair Less Center en wil graag mijn ervaringen delen met anderen. Ik heb onlangs een laserbehandeling ondergaan en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het personeel was uiterst professioneel en vriendelijk. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en stelden me gerust tijdens de behandeling. Ik voelde me zeer op mijn gemak in hun deskundige handen. De faciliteiten waren schoon en modern, en de behandeling werd uitgevoerd met geavanceerde technologie en apparatuur. Ik voelde me alsof ik in goede handen was tijdens het hele proces. Ik kan Hair Less Center van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele en betrouwbare laserbehandelingen. Het personeel en de faciliteiten zijn van de hoogste kwaliteit, en het resultaat van mijn behandeling was precies zoals ik het had gehoopt. Bedankt Hair Less Center!
Uitstekend geholpen, goed geïnformeerd en ik begin al resultaat te merken! Ik ben nu drie keer geweest en e haren worden dunner en blijven langer weg!
Het salon zag er heel verzorgd en goed uit, zeer klantvriendelijk en legt alles duidelijk uit. Zeker waard om weer terug te komen

Meet the team

C
cassidy

Services

Hair removal
R
Romani

Services

Hair removal
Y
Yani

Services

Hair removal

About

Hairless Center
Johanna Westerdijkplein 69, 2521 EN Den Haag, Netherlands

Bij Hairless Center in Den Haag wordt er gefocust op het reduceren van overtollig haar of haar op ongewenste plekken. Daarbij wordt er gezorgd dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt, waarbij niet alleen de focus ligt op het behandelen maar ook op de voor en na-zorg.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bereikbaar met ov en betaald parkeren voor de deur.

Het team: Bestaande uit eigenaar Yani.

Wat we leuk vinden aan de salon: Sfeer: Nieuwe en moderne salon waar een klant zich op zijn gemak voelt. Gespecialiseerd in: Laserbehandelingen. De extra’s: Betaald parkeren mogelijk.

MonMonday
10:0020:00
TueTuesday
10:0020:00
WedWednesday
10:0020:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby