Barentszstraat 52, Den Haag, 2518XJ

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,8
533 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Tijdens de behandelingen door Katrien voel je je erg op je gemak. Dat komnt omdat je blindelings kunt vertrouwen op Katriens deskundigheid. Het resultaat van die deskundigheid kan ik zonder meer vaststellen en ik ben er dan ook heel erg blij mee. Ik raad iedereen aan om voor een schoonheidsbehandeling naar Salon Juno Huidtherapie te gaan.
Aanrader!
Katrien is een heeele fijne behandelaar! Mijn huid is zo veel beter geworden. Ze is eerlijk en super lief, denkt met je mee en dat is erg fijn. Ik ben echt mega blij en ik vind het altijd fijn om weer terug te komen!
Show more reviews...

Meet the team

Amal
4.9
54 reviews

Services

Body
Face
Massage
Hair removal
Zehra
4.6
17 reviews

Services

Face
Hair removal
Physical therapy
Medical & Dental
Katrien
4.9
218 reviews

About

Ik help vrouwen die door kanker, brandwonden, operaties, overbeharing of gewoon de leeftijd niet meer de huid hebben die bij hun past. Dat kan zijn door littekens, oedeem, ongewenste haargroei of gewoon rimpels. Zij zitten dan letterlijk en figuurlijk niet lekker in hun vel. Door te werken aan de fysieke pijnvermindering, huidverbetering of verwijderen van storende punten in de huid krijgen deze vrouwen hun vrijheid terug. Mijn naam is Katrien Verheye en ik geloof dat iedereen die lekker in haar vel zit, dat uit het leven kan halen wat zij altijd al voor ogen had. Zij kan stralen met de huid waar zij zich goed bij voelt. Ik geloof dat mensen hierdoor zelfverzekerder en krachtiger in het leven staan en daarmee het leven ten volste kunnen leven. Door mijn jarenlange ervaring (sinds 2004) en specialisaties in oedeemtherapie, littekenzorg, zorg na borstkanker, brandwonden nazorg, bindweefselmassage en huidverbetering ken ik de grillen van de huid. Door deze ervaring heb ik de afgelopen jaren honderden vrouwen geholpen naar een betere huid waardoor ze beter in hun vel komen te zitten en weer zelfverzekerd in het leven staan. Mijn doel is dat elke vrouw zonder belemmeringen van haar huid weer volledig in het leven kan staan zodat zij weer die levensvreugde en bewegingsvrijheid hervind en kan doorgeven aan anderen.

Services

Body
Face
Massage
Hair removal
Medical & Dental

What our customers say about Katrien

Skilled12
Knowledgeable11
Talented10
Professional9

About

Huidtherapie Juno - Barentszstraat
Barentszstraat 52
2518XJ Den Haag

Bij Huidtherapie Juno in het centrum van Den Haag draait alles om de balans tussen jouw innerlijk en uiterlijk. Ze zijn gespecialiseerd in lasertherapie, oedeemtherapie, huidtherapie en huidverzorging.

Het professionele team helpt jou graag om te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit, zowel letterlijk als figuurlijk. Alle behandelingen worden op jouw behoeftes afgestemd, waardoor jouw huid precies krijgt wat het nodig heeft. Klachten zullen worden verminderd en jij zult weer stralen met een huid waar je je goed bij voelt.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2018

Skin Clinics nearby