Je Lijf in Balans Reviews

Friesestraatweg 213 K unit 4.1, Groningen

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,8
19 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Erg fijne sfeer en een hele fijne massage gehad!
Al langere tijd liep ik met hardnekkige nekklachten rond, waarvoor ik ook bij de fysio liep. Daarnaast heb ik een behandeling genomen bij Monique. Ik vond Monique erg vriendelijk en zeer bekwaam in wat ze doet. Ze vraagt naar bijzonderheden en heeft in mijn geval extra aandacht gegeven aan mijn nekklachten. Deze massage heeft mij daadwerkelijk verlichting gegeven waar ik erg dankbaar voor ben. Zeker aan te raden om voor een massage een bezoekje te doen aan Monique.
Ontspannend en helend
Afgelopen weekend was ik bij Monique voor een ontspanningsmassage. Dit was mijn eerste keer maar ik heb het als heel fijn ervaren. Monique werkt heel hygiënisch en is bovenal erg vriendelijk en leuk om mee te praten tijdens de behandeling. De praktijkruimte was schoon en sfeervol ingericht. Tijdens de behandeling stond er rustgevende muziek aan. Ik zal zeker nog eens terugkomen!
Prettige ervaring gehad. Was er voor de 1e keer. Eerst een kort kennismakinggesprekje en toen een fijne massage. Ze kijkt echt naar wat je op dat moment nodig hebt ipv een standaard massage geven. Al met al een goede ervaring en ga er zeker vaker naar toe.