Poulencstraat 57, Almere, 1323GN
Open Tomorrow: 09:30 - 18:00

Browse services

Venue reviews

2,3
6 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Appointment from This app was not accepted at the Shop. I was asked to not book through this app and only come after callong
Prima kapsalon. Modern ingericht en goed geknipt.
Na aankomst bij de kapsalon meldde de kapper dat mijn afspraak niet bekend was. Hij was de vervanger, de eigenaar was op vakantie. Ik kon niet geholpen worden. Ja pas later in de middag en daar had ik geen tjd voor. Ik ben dus niet geknipt.
Agenda treatwell en kapsalon komen niet overeen. Bellen is het devies. Behandeling op afspraak, mijn zoon zonder afspraak is ook geknipt. Erg leuk resultaat.
Ziet er allemaal goed uit! Super aardig en knipt goed.
Show more reviews...

Meet the team

B
Billy

Services

Hair

About

Kapsalon Billy's
Poulencstraat 57
1323GN Almere

Bij Kapsalon Billy’s kun je een trendy kapsel verwachten. Ze gaan met de mode mee en volgen cursussen voor kleuren en knippen zodat ze bij blijven. Naast het knippen zijn zij ook actief en goed in kleuren, föhnen, opsteken, baardscheren, contouren en tribals. Iedereen is hier welkom, mannen, vrouwen en kinderen en het maakt niet uit of je Europees, Asian of black hair hebt. Mocht je nog geen idee hebben wat voor kapsel je wenst dan helpen ze je graag met beslissen en geven je passend advies. Er wordt gewerkt met producten van Kitoko en Parucci.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:3018:00
WedWednesday
09:3018:00
ThuThursday
09:3021:00
FriFriday
09:3018:00
SatSaturday
09:3017:00
SunSunday
Closed

Hair Salons nearby