Beukenplein 7, Amsterdam
Open Tomorrow: 10:00 - 19:00

Browse services

Venue reviews

5,0
8 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Vorige week heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad. Na mijn eerste behandeling zag ik al gelijk resultaat, wat ik niet had verwacht. Ik ben Sultan zo dankbaar, ze is erg vriendelijk en doet haar werk super goed. Sultan heeft mij eerst alles goed uitgelegd wat ze gaat doen en begon vervolgens met de behandeling. Ik twijfelde heel erg of ik wel moest gaan laseren, omdat ik bang was voor de pijn. Toch heb ik de stap genomen om te gaan laseren, tot mijn verbazing heb ik helemaal geen pijn ervaren
Erg fijne ervaring! Eerste keer in contact gekomen met lasertechniek dus had al een vermoeden dat het pijn zou doen maar tot mijn verbazing was het geheel pijnloos. Baardlijn en oksels laten lazeren en meteen al een fantastisch en zichtbaar resultaat na de eerste behandeling. Zeker een aanrader!
Super fijne salon, super vriendelijk. Behandelingen gingen zonder moeite en pijnloos. Zeker tevreden en super blij met de resultaten.
Het Laserapparaat is een van de beste. Na één behandeling zag ik gelijk een verschil. Werknemers werken heel netjes en hygienisch. Ze hebben veel kennis over het onderwerp, dus het is zeker een aanrader!
Vriendelijke personeel, uitstekende begeleiding ontvangen. Pijnloze lasertechniek en gelijk resultaat! Super tevreden!
Show more reviews...

Meet the team

A
Alaettin

Services

Hair removal
S
Sultan

Services

Hair removal

Amenities

General
Pet-friendly
Air conditioning
Products
Locally-made products
Organic products
Accessibility
Wheelchair accessible
Payment methods
Cash accepted
Credit card accepted
Debit card accepted

About

Kapsalon & Lasercentrum Ideaal
Beukenplein 7
Amsterdam

Wil je voor een langere tijd verlost zijn van die vervelende lichaamshaartjes? Dan ben je bij Kapsalon & Lasercentrum Ideaal in Amsterdam aan het juiste adres. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht om zich te laten ontdoen van ongewenste haren. In de salon wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten, waardoor zelfs de lichtste haartjes verwijderd kunnen worden. Kortom: hier ben je voor definitieve ontharing aan het goede adres.

MonMonday
10:0019:00
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
10:0019:00
SunSunday
Closed

Waxing Salons nearby