La Rouge Visagie

Pietje Pluisplantsoen 25, Almere, 1336AN

La Rouge Visagie has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Browse services

Venue reviews

4,6
16 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Gisteren had ik zin in een gezichtsbehandeling en mijn huid was er ook wel erg aan toe. Via Google vond ik deze schoonheidssalon waar ik dezelfde dag (2 uur later) nog naar toe kon en zag dat de prijs laag was voor een behandeling van 60 min. Het is mij erg bevallen. Hier kom ik zeker vaker.
Was een heerlijke ontspannen ervaring
Vriendelijk, deskundig en aan te raden. Prettige sfeer
Geweldig geholpen voor een hele schappelijke prijs. Er wordt echt de tijd voor je genomen, mijn borstelige wenkbrauwen zijn weer helemaal in Shape! Ik ga zeker weer terug. Groetjes van Mirjam
Vriendelijke vrouw waarbij je meteen op voelt. De behandeling was ook goed, ik heb me een uurtje ontspannen. Epileren deed ze met alle zorg en tijd en deed helemaal geen pijn, alles zag er na de behandeling goed uit. Ik ben heel erg tevreden en zal zeker terugkomen!
Show more reviews...

About

La Rouge Visagie
Pietje Pluisplantsoen 25
1336AN Almere

Voor Ayten is visagie meer dan alleen make-up aanbrengen: ze vindt het bovenal belangrijk om persoonlijk advies te geven en echt te kijken naar wat bij jouw gezicht, stijl en karakter past. Ze werkt veel met penselen en kwasten, waarmee ze de beste resultaten bereikt. Haar passie voor het vak en haar creativiteit zet ze in om jou te laten stralen. Bij La Rouge Visagie leer je ook hoe je je sterke gelaatstrekken accentueert en minder goede verdoezelt. Ayten haalt je innerlijke schoonheid zo naar boven en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit en zelfverzekerd haar salon verlaat. Wil je graag het mooie resultaat laten vastleggen? Ga dan meteen voor een shoot in de fotostudio.

MonMonday
08:3022:00
TueTuesday
08:3022:00
WedWednesday
08:3022:00
ThuThursday
08:3022:00
FriFriday
08:3022:00
SatSaturday
08:3022:00
SunSunday
08:3022:00