Lavar Laserontharing

Gelreweg 36, Harderwijk, 3843AN

Lavar Laserontharing has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Brazilian wax studio Wax by Marjan

202 reviews
Platina 12, 3894DJ Zeewolde

Browse services

Venue reviews

4,6
2 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb een aantal behandelingen achter de rug en zie nu al een groot verschil! Ik ben zeer tevreden ! De behandelaar is spontaan en open, hierdoor voel je je al snel op je gemak. En op de vraag: is het pijnlijk? NEE dat valt reuze mee! Dit heeft te maken met het apparaat waar de behandelaar mee werkt. Soprano ICE laser heet het, kijk maar zelf even op het internet. Normaal gesproken schrijf ik nooit reviews, maar bij deze: zeker even langsgaan bij lavar. Je krijgt er zeker geen spijt van!
Ik ben erg tevreden over de behandeling bij Lavar! Je ziet duidelijk dat ze echt professioneel bezig zijn. Daarnaast was de specialist ook erg klantvriendelijk en betrokken; ik kreeg de nodige aandacht. Dit vond ik persoonlijk erg prettig. Tot slot zijn de prijzen ook aantrekkelijk vergeleken met andere salons waar ik onderzoek naar had gedaan. Kijk uit naar de vervolgbehandelingen!

About

Lavar Laserontharing
Gelreweg 36
3843AN Harderwijk

Ben je het zat om altijd maar met scheermesjes in de weer te zijn? Of heb je genoeg van bezoekjes aan de waxsalon? Ga dan voor laserontharen bij Lavar Laserontharing in Harderwijk. Hier werken ze volgens de nieuwste methoden (Soprano ICE technologie) en technieken en worden regelmatig nascholingen gevolgd en congressen bezocht om up-to-date te blijven. Deze methode is zeer effectief (85% heeft na 6-8 behandelingen geen haargroei meer), geschikt voor alle huidtypes, is veilig en vrijwel pijnloos. De salon is aangesloten bij ANBOS, de branchevereniging voor de uiterlijke verzorging.

MonMonday
09:3018:00
TueTuesday
09:3018:00
WedWednesday
09:3021:00
ThuThursday
09:3021:00
FriFriday
09:3017:00
SatSaturday
09:3017:00
SunSunday
Closed