Taanstraat 34, Maassluis, 3143BH
Open Today: 12:00 - 15:45

Browse services

All
Hair removal
Massage

Venue reviews

4,7
9 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Grondig en getalenteerd ✨
Monica is echt heel lief, en houdt rekening met je pijngrens, stelt je gerust en daarnaast voert ze haar werk hygiënisch, snel en goed uit. Ze is een topper!
Show venue reply...
100% recommended! It was my first time sugaring and personally prefer it to normal waxing, considering I have sensitive skin, sugaring is certainly the better and less painful option without a doubt.other to that, the lady is so lovely and satisfyingly does a fantastic job! Situated in slightly less convenient place, however.. definitely worth the short journey !
Show venue reply...
Na een aantal sugaring-waxsalons geprobeerd te hebben met wisselende ervaringen, kwam ik bij deze salon terecht. Zelden had ik zo snel met iemand een klik. De eigenaresse is erg vriendelijk, geduldig, bescheiden en ontzettend goed in en enthousiast over haar vak. Zij beheerst de sugaring-waxtechniek zo uitstekend dat de behandeling vrijwel pijnloos is verlopen. Ik kom zeker terug!
Show venue reply...
Ik heb voor het eerst sugaring gedaan en het heeft is goed bevallen. Ik zal zeker een keer terug komen. Monica heeft geduld en weet zeker wat ze doet en legt goed uit als je wat vraagt.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Monica
BodySugaring - Docent
4.7
5 reviews

About

Ik probeer mijn cliënten het best mogelijke comfort te bieden tijdens de behandeling, ik zorg voor een prettige sfeer en contact, ik kies intuïtief muziek voor de cliënt , ik spreek Engels, Nederlands, Pools en Russisch.

Services

Massage
Hair removal

Portfolio

About

M&K Meterda - Body Sugaring
Taanstraat 34
3143BH Maassluis

In Maassluis vind je ontharingssalon M&K Meterda - Body Sugaring. Je kunt hier terecht voor sugaring van je gezicht, bovenlichaam en onderlichaam.

Eigenaresse Monica is een professional als het gaat om sugaring en legt duidelijk uit wat ze gaat doen en wat je kunt verwachten. Sugaring is een ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke pasta. Sugaring is een huidvriendelijke manier van ontharen omdat de pasta zich alleen aan de haren hecht. Voor een full Brazilian of Boyzilian - een Brazilian voor mannen - ben je hier ook aan het juiste adres.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
Closed
ThuThursday
Closed
FriFriday
Closed
SatSaturday
11:0017:00
SunSunday
12:0015:45

Waxing Salons nearby