Mairee Hair & Nails Design

4,1
42 reviews
Groene Hilledijk 194, Rotterdam
Open Tomorrow: 10:00 - 17:30

Browse services

Venue reviews

4,1
42 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Werd door een andere oudere mevrouw geholpen, duurde erg lang. En mevrouw wist niet wat ze deed. Stoel ernaast is een andere mevrouw haren aan het verven verschrikkelijk geen privacy niks. Alleen geroddel over klanten en mensen. Ik kom hier nooit meer!!
Mijn haar is nog nooit zo slecht geknipt. Ze had wel uitgelegd dat als ze het in model moet knippen er meer van de lengte afgaat en dat was goed, maar vanaf dat moment knipte ze heel snel en zonder enige afstemming. Het model is "te ver naar achter" geknipt en aan 1 kant heb ik een rechte pony, wat me toen al opviel maar zij ontkende. Ik denk dat ze goed zijn in andere behandelingen, maar niet in het mooi in model knippen van haar.
Show venue reply...
Top ervaring!
Wat een leuke vrouw! Heeft echt der handen uit der mauwen gestoken voor me. Veel langer moet blijven doorwerken maar dit heeft ze zonder moeite toch gedaan. Het resultaat was super, ik kom zeker terug ❤️
Prijs kwaliteit is goed. Prima kapsalon
Show more reviews...

Meet the team

Mairee
4.0
29 reviews

Services

Hair
Nails

About

Mairee Hair & Nails Design
Groene Hilledijk 194
Rotterdam

In de Rotterdamse wijk Feijenoord ligt de moderne salon Mairee Hair & Nail Design, waar je terecht kunt voor zowel haar als nagels. De salon is gespecialiseerd in Black en European hair.

Eigenaresse Mairee heeft jarenlange ervaring en kan jou dan ook deskundig advies geven op beide gebieden. Daarnaast is Mairee ervaren in het maken, kleuren en wassen van weaves, pruiken en extensions en kun je ook je nagels mooi laten vijlen, polijsten of jezelf een nieuwe acryl- of gelset laten aanmeten. Bij Mairee Hair & Nail Design wordt gewerkt met L'Oreal en Innosys.

MonMonday
10:0017:30
TueTuesday
10:0017:30
WedWednesday
10:0017:30
ThuThursday
10:0017:30
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed
Products used in this venue
L'Oréal

Hair Salons nearby