Massage City Points Rijswijk

Generaal Eisenhowerplein 10, 2284XV Rijswijk. Part of Massage City Points.
4,5
113 reviews
Generaal Eisenhowerplein 10, 2284XV Rijswijk. Part of Massage City Points.

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,5
113 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Erg tevreden, Tina is prettig en deskundig
Voelde niet als massage maar als aaien/wrijven. Niet consequent. Ene been 15 minuten andere 5 minuten, ene hand 2 vingers andere 4 etx. Massage duurde maar 45 minuten en geen 55. Erg teleurstellend
Show venue reply...
Hele fijne massage, Kylie wist precies de pijnlijke spieren en knopen te vinden en goed los te masseren! Verder een nette en ruime salon, er wordt goed op de ruimte (afstand klanten onderling etc) gelet en op de hygiëne. Ik voelde me prettig, er waren duidelijk maatregelen getroffen omtrent het Covid-19 virus, maar dat deed niet direct af aan de sfeer en behandeling.
Show more reviews...

Meet the team

Kylie
Acupunturist and masseuse
4.7
26 reviews

About

Our Acupuncture is covered by insurance, please call us or come by for advice of refund. Acupuncture is not so painful as people have in their minds. Actually acupuncture can help very good for against stress, sleep loss, muscle ache, headache, and more digestive diseases, as well as menopause.

Services

Body
Massage
Tina
masseuse
4.8
36 reviews

About

Physiotherapist who provides intensive sports massage and relaxing massage also advises you for better posture and movement. She had special training of cupping and guasha therapy. Also trained for myofacial meridian massage.

Services

Body
Massage
R
Réne

Services

Massage
M
Masseues

Services

Massage

About

Massage City Points Rijswijk
Generaal Eisenhowerplein 10
2284XV Rijswijk

Massagesalon Massage City Points vind je aan het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk. Je bent hier aan het juiste adres voor acupunctuur, een meridiaan massage, stoelmassage, ontspanningsmassage, sportmassage, voetreflexmassage, hoofdmassage en een duo-massage op maat.

Het team van ervaren medewerkers staat hier voor je klaar om te luisteren naar je wensen en eventuele klachten. De specialiteit van de medewerkers is de unieke combinatie van massages, acupunctuur en het gebruik van kruidenoliën. Soms kan alleen een massage namelijk niet voldoende zijn als er dieperliggende oorzaken zijn. Alle massages worden met uiterste zorgvuldigheid toegepast in een zeer rustige en discrete omgeving. Massage City Points heeft ook filialen in Den Haag en Rotterdam.

MonMonday
10:0020:00
TueTuesday
10:0020:00
WedWednesday
10:0020:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
10:0020:00
SunSunday
12:0020:00

Massage & Therapy Centres nearby