MASSAGE THERAPY EINDHOVEN

Dr Cuyperslaan 74, Eindhoven
4,8
95 reviews
Dr Cuyperslaan 74, Eindhoven

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,8
95 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Top!
Ramona
2 days ago
Het was een best intensieve massage (deep tissue massage) en deed heel veel pijn maar toch was het zeer effectief. Ik kreeg heel veel tips van Cleo hoe kan ik mijn knoppen kwijtraken. Echt een aanrader!
Claudia Damian
7 days ago
Een geweldige massage met triggerpoint. Ik ben heel erg tevreden. De triggerpoint wel aantal dagen gevoeld. Maar het resultaat: spierknopen zijn minder of weg en alles voelt ontspannen aan.
Hage
9 days ago
Ik kom hier al jaren, vraagt altijd netjes hoe het geweest is en wat ik behandelt wil hebben. Heeft tips en verbeterpunt voor mij zelf, oefeningen etc. Zeer fijne en deskundige masseuse!
Greet Meijer
9 days ago
De eerste keer een bamboemassage ervaren door Cleo, Iemand met een warme uitstraling waar je je snel bij op je gemak voelt met kennis van haar vak. Fijne massage! Genoten!
Sonja
10 days ago
Show more reviews...

About

MASSAGE THERAPY EINDHOVEN
Dr Cuyperslaan 74
Eindhoven

Een bezoek aan MASSAGE THERAPY EINDHOVEN is een echte weldaad voor lichaam en geest. Gun jezelf een verwenmoment en geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling of ontspannende massage. Heb je last van bepaalde pijntjes of klachten? Dan heb je hier ook de mogelijkheid om een therapeutische massage te ondergaan. Deze kan helpen bij het verminderen of zelfs het laten verdwijnen van jouw klachten. Je zult de salon dan ook met nieuwe energie verlaten.

In de salon kan worden gepind.

Monday
09:0017:00
Tuesday
09:0021:00
Wednesday
09:0017:00
Thursday
09:0017:00
Friday
09:0017:00
Saturday
14:0017:00
Sunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby