Massage4Life

Binckhorstlaan 135, 2516BA Den Haag
4,2
6 reviews
Binckhorstlaan 135, 2516BA Den Haag

Browse services

Venue reviews

4,2
6 reviews
Ambience
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
I found it strange that I was standing in front of a closed door when my appointment should have been. No reception, no information what is happening. If I go back, this would not be a surprise any more. Price-quality wise it is a correct place to go.
Anonymous
3 years ago
kim
3 years ago
Hele persoonlijke benadering, mooie locatie, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben helemaal zen nu :)
Tinka
3 years ago
Ik ben naar Sasha van M4L geweest voor een sportmassage. Dit had ik veel eerder moeten doen. Ze zit in n gaaf gebouw en de ruimte is ook relaxt. Sasha heeft een luisterend oor en weet vervolgens precies hoe ze de pijnlijke spieren moest aanpakken. Alles zat goed vast en nu ben ik weer pijnlijk en heerlijk relaxt. Snel weer m keer!
robbert
3 years ago
De lokatie is verrassend in een bedrijfsverzamelgebouw met veel leuke actieve en muzikale bedrijvigheid. De inrichting is heel origineel met een tent gedaan waardoor de massage een beleving wordt.
4 years ago
Show more reviews...

About

Massage4Life
Binckhorstlaan 135
2516BA Den Haag

Ben jij de pijnlijke spieren zat en wil je weer meer energie? Is je lijf moe na het werken of sporten? Dan zit je goed bij Massage4life in Den Haag. De praktijk bevindt zich op loopafstand van het centrum, op de rand van Voorburg en Rijswijk. De passie van het team is om bij mensen die veel vragen van hun lijf, door sport en/of werk een sneller herstel en ontspanning te geven door (sport)massage, blessurepreventietips en ayerveda. Massage is een van de vele manieren die een bijdrage kan leveren aan een goede gezondheid van je lijf.

MonMonday
18:0022:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
Closed
ThuThursday
Closed
FriFriday
Closed
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
10:0017:00

Massage & Therapy Centres nearby