Massagetherapeut Monique Bechtold Reviews

Zandvis 68, 5658BC Eindhoven

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,6
34 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
je wordt op heel vriendelijke , kundige en correcte manier geholpen .Mijn rugklachten zijn duidelijk verminderd door een fijne maar ook wel pittige massage.
Na de behandeling voel je herboren bij Monique Bechtold geweldige massage in een woord gewoon super. Ik ben verschillende keren behandeld echt top. Gewoon doen en ervaart het zelf en je vraagt naar meer.Ze geeft en neemt alle tijd om de juiste plekken te behandelen zoals hoort wat je bij andere zeker mist. Voor mij nooit meer een ander heb de juiste adres gevonden na vele behandelingen.
Massage was super en heel professioneel. Ik had maanden lang klachten aan mijn Schouders en nek, sinds dat ik hier kom zijn deze klachten verdwenen.
Monique is een vriendelijke maar vooral een uitstekende massagetherapeut. Ze beheerst meerdere massages en is deskundig op haar vakgebied. Ze neemt uitgebreid de tijd voor de massage en denkt mee met klachten en blessures.
Altijd vriendelijk ontvangst en een fijne sfeer in de salon. Alles ziet er netjes en verzorgd uit, leuk ingericht ook. Super fijn, na iedere behandeling bij Monique weer helemaal zen en je kan er weer tegen aan. Ruime keuze aan massage behandelingen. Helemaal top!