Springweg 115, Utrecht
Open Tuesday: 10:00 - 18:00

Browse services

Venue reviews

4,7
31 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Very great salon! My second time here and it is very professional and friendly!
Merel is geweldig. Een vakvrouw en super aardig. Alles is fijn: de verstelbare wasbak met massagestoel en fijne wasbeurt. En alle producten ruiken heerlijk. Ben ook blij met het resultaat.
Merel heeft zeker ervaring, dat merk je aan de knipbeurt. Afgezien daarvan heeft ze veel te kort geknipt en lijkt mijn kapsel totaal niet op wat ik haar had laten zien en uitgelegd wat ik wilde. Het was echt een oma kapsel. Gelukkig na het douchen thuis kon ik er nog iets van maken, maar ik moet heel erg wennen aan mijn nieuwe haar en omdat het er niet uitziet zoals ik wilde baal ik daar behoorlijk van. Ik troost mezelf met de gedachte dat het over een maand of 2 wél de juiste lengte is.
Show more reviews...

Meet the team

M
Merel
4.9
19 reviews

Services

Hair

About

Merel’s Haarsalon
Springweg 115
Utrecht

Merel’s Haarsalon is een gezellige kapper aan de Springweg in Utrecht waar jij alle aandacht krijgt. Je kunt er terecht voor diverse knip- en kleurbehandelingen. Eigenaresse en haarstyliste Merel heeft meer dan 9 jaar ervaring en ze is gespecialiseerd in kleuren. Van subtiele highlights tot aan een prachtige balayage: Merel voert elke behandeling vakkundig uit. Twijfel je nog een over bepaalde coupe? Schroom dan niet om advies te vragen. Merel helpt je namelijk graag.

Goed om te weten: mannen met een baard zijn ook van harte welkom voor een trimbeurt.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0013:00
SunSunday
Closed

Hair Salons nearby