Mr. Sister kappers

4,9
80 reviews
Bierstraat 8, Rotterdam

Browse services

Our Work

Venue reviews

4,9
80 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Gewoon een perfecte kapper. Je betaalt wel meer dan bij andere kappers, maar je krijgt er wel wat voor! En nog een leuke, deskundige kapper erbij! Eindelijk heb ik een goede kapper gevonden.
Eindelijk een kapper gevonden die weet wat knippen is. Danny is een aardige gozer, aandacht voor zijn klant en doet zijn werk geweldig. Bij thuiskomst was mijn man gelijk enthousiast over mijn coupe en dit was een tijdje terug
Show more reviews...

Meet the team

Danny
Eigenaar/ Top stylist
5.0
47 reviews

About

Trotse eigenaar van MR.SISTER Kappers, colour specialist en heeft uitstekende barber skills. Werkt heel technisch en precies. Vertaalt graag jouw wensen met als resultaat een mooie kleur en/of een goed vallende coupe. Heeft Brabantse roots en een achtergrond als zanger en zangleraar. Is voor de liefde naar Rotterdam verhuisd en voelt zich erg thuis.

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Danny

Professional6
Skilled6

About

Mr. Sister kappers
Bierstraat 8
Rotterdam

In de Bierstraat in het centrum van Rotterdam vind je Mr. Sister Kappers. Een dames- en heren- kapsalon waar je goed zit voor een knip- en kleurbehandeling of het föhnen van je haar. Je kunt de behandelingen natuurlijk ook combineren voor een complete look.

Eigenaar Danny heeft meer dan 15 jaar ervaring in het kappersvak, dus je bent in uitstekende handen! In de moderne kapsalon staan duurzaamheid en fashion centraal. Ze hebben hier ook voor detail en weten precies wat bij jouw gezicht past.

In de kapsalon wordt gewerkt met de producten van Kevin Murphy. De producten zijn dierproefvrij en eco-friendly; zonder ammoniak, parabenen en sulfaten.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:3017:00
WedWednesday
09:3017:00
ThuThursday
09:3017:00
FriFriday
09:3017:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Venue awards
Top Rated 2020

Hair Salons nearby