Nachtegaalstraat 17, Utrecht
Open Tomorrow: 11:00 - 16:30
Last minute

Browse services

Venue reviews

4,1
823 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Fijne salon, kom hier al jaren.
Vriendelijk personeel, snel en vakkundig. Hygiëne in de salon laat te wensen over.
Nagels zagen er netjes uit, dat was het enige pluspunt. Salon was ENORM vies. Er werd niets ontsmet, ook de nagels niet voor het vijlen. Er werden vieze vijlen gebruikt. Verder droegen ze zelf geen handschoenen en was er geen coronascherm op de tafel. Daarbij rende er een klein kind de hele tijd door de salon die tijdens het nagels knippen aan de behandeltafel begon te trekken. Al met al zal ik niemand aan raden om hier heen te gaan, helemaal niet in coronatijd.
Show venue reply...
Salon is mwah. Erg betaalbaar, dus wat verwacht je ook misschien. Het is er rommelig en niet hygiënisch; de werkplekken liggen nog vol met dingen van de vorige klant. Het was het proberen waard, maar ik ga op zoek naar een andere plek!
Ik kom hier al een hele tijd! Heel secuur en trots op wat ze doen!
Show more reviews...

About

Neo Nails
Nachtegaalstraat 17
Utrecht

Kom tot rust in oriëntaalse sferen bij Neo Nails Utrecht aan de Nachtegaalstraat. Geniet van een ontspannende massage of laat je voeten verzorgen. Ook je handen geven ze hier de zorg en aandacht die ze verdienen. Wil je naast een ontspannende manicure ook mooie nagels? Dan kun je ervoor kiezen om kunstnagels te laten zetten. Je kunt hierbij kiezen uit een ruim assortiment Aziatische kunstnagels. Om je look compleet je maken kun je wimperextensions laten aanbrengen. Hiermee creëer je een prachtige oogopslag!

MonMonday
11:0019:00
TueTuesday
10:0018:15
WedWednesday
10:0018:15
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0019:15
SatSaturday
10:0018:15
SunSunday
11:0016:30
Venue awards
Most Booked 2018

Nail Salons nearby