Havik 41, Amersfoort, 3811EX
Off peak and last minute

Browse services

All
Hair
Face
Massage

Venue reviews

4,6
768 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Mijn indruk is dat de kapsters erg snel wisseln. Het is fijn als er een stabiele bezetting is. Ook is het fijn asl er meer medewerkers komen die passie hebben voor het kapstervak. Die bijvoorbeeld meedoen aan kapstertourmnoieen en dat uitstralen op de klanten
Simone luistert deskundig, geeft goed advies en levert het juiste resultaat. Altijd fijn door haar geknipt te worden.
Show more reviews...

Meet the team

Pauline
Topstyliste
4.9
7 reviews

Services

Hair
Face
Massage
Anouk
4.9
13 reviews

About

Hoi! Mijn naam is Anouk. Ik ben 19 jaar en werk nu ruim een jaar bij Nexxt. Al sinds ik klein ben wist ik dat ik kapster wilde worden. Dit door de gezelligheid en het blij maken van mensen i.c.m. de creatieve kant van het vak. Mijn favoriete behandeling is het toch wel het creëren van een totaal plaatje. Knippen, een mooie kleur en daarna het afstylen zodat u als nieuw en tevreden de salon verlaat, zorgen dat ik extra geniet van mijn mooie vak!

Services

Hair
Face
Massage

Portfolio

Gwendie
stylist
4.8
13 reviews

About

Hoi! Ik ben Gwendie en ik ben 19 jaartjes jong. Sinds september ben ik begonnen bij Nexxt en ik heb het ontzettend erg naar mijn zin! Highlights/lowlights zetten vind ik het leukste om te doen. Hiermee kan je een kleine touch geven aan het haar waardoor je gelijk een andere look creëert. Als echte haarstylist ben je nooit uitgeleerd, dus ook ik als volledig afgestudeerd kapster zal mij altijd blijven ontwikkelen. En dit vindt ik juist ook super leuk! Graag zie ik jou bij mij in de stoel! Tot snel!xx

Services

Hair
Massage

Portfolio

Nikki

Services

Hair
Face
Massage
Dayhna
Topstyliste
4.8
76 reviews

About

Vrolijk, professioneel, luisterend oor ,creatief en klantvriendelijk. Dat zijn de eigenschappen die het beste bij mij passen. Ik ben pas blij zodra jij met een brede glimlach de deur uit gaat! Maar hiernaast vind ik gezelligheid ook heel belangrijk. Zin in een leuk kapsel terwijl je een gezellig praatje maakt? Maak dan snel je afspraak op 1 van mijn werkdagen!

Services

Hair
Face
Massage

Portfolio

What our customers say about Dayhna

Knowledgeable8
Professional8
Friendly8
Skilled7
Tim
Allround stylist
4.9
18 reviews

About

Creëren wat het best bij jou past is mijn passie. Van begin tot eind relaxed, gezellig maar vooral waardevol dat is waar ik voor sta. Zodat je elke keer weer met een boost zelfvertrouwen naar buiten loopt!

Services

Hair
Face
Massage

Portfolio

What our customers say about Tim

Talented5
Simone
Topstyliste/bedrijfsleidster
4.8
86 reviews

About

In 14 jaar tijd heb ik veel ervaring op gedaan in verschillende salons en geleerd hoe belangrijk beleving is voor uw me-time. Het liefst druk ik samen met jou echt een stempel op het totaal plaatje. Of dit nou met alle toeters en bellen is, of dat je voor een simpele look gaat. Als jij blij bent, ben ik dat ook! En ik doe alles in mijn macht om jou met een brede glimlach de salon te laten verlaten ♡ Ik kan niet wachten je in mijn stoel te laten plaatsnemen! Maak een afspraak op een van mijn werkdagen en hopelijk zie ik je snel! liefs, Simone 😘

Services

Hair
Face
Massage

Portfolio

What our customers say about Simone

Skilled18
Knowledgeable11
Professional8
Talented7

About

Nexxt House of Hair
Havik 41
3811EX Amersfoort

Bij Nexxt House of Hair, gevestigd aan de Havik in Amersfoort, weten ze wel raad met jouw me-time! Terwijl de styliste je haar in topconditie brengt, ontvang je een persoonlijke verzorging met een ontspannen hoofdmassage en een heerlijk kopje cappuccino of verse muntthee. Deze salon geeft een 100% tevredenheidsgarantie en zal er dus ook alles aan doen om je verwachtingen te overtreffen.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bushalte Amsersfoort Blekerseiland

Het team:
De haarstylisten zijn stuk voor stuk professionals en op de hoogte van de laatste trends en technieken. Ze denken graag met je mee en geven je advies over de dagelijkse verzorging en styling.

  • Gespecialiseerd in: Bij Nexxt House of Hair kunnen zowel vrouwen, mannen als kinderen terecht voor knippen, kleuren, styling, extensions of zelfs een complete make-over.
  • Merken & producten: Kérastase, Sebastian, Kevin Murphy, Moroccanoil, Zoë-T, American Crew en Balmain.
MonMonday
08:3018:00
TueTuesday
08:3018:00
WedWednesday
08:3018:00
ThuThursday
08:3021:00
FriFriday
08:3018:00
SatSaturday
08:3017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Venue awards
Top Rated 2019

Hair Salons nearby