Powerbrows

Castricumplein 40, Den Haag
Castricumplein 40, Den Haag

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face

Our Work

Venue reviews


Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Tot nu toe 2x geweest voor het waxen en verven van mijn wenkbrauwen en het bevalt erg goed! Er wordt door Angelique goed gekeken naar de gewenste vorm, kleur en de gelijkenis van de wenkbrauwen. Zij gaat hierin professioneel te werk en checkt op verschillende momenten tijdens de behandeling of je je nog prettig voelt met alles. Daarbij wordt er goed naar je wensen geluisterd en geeft zij op een prettige manier advies. Ik kom zeker terug. :)
Show venue reply...
Angelique nam echt de tijd om uit te leggen wat het beste voor mij zou zijn. Ik ben mega tevreden over de kleur en de vorm van mijn wenkbrauwen.
Show venue reply...
Zoals gewoonlijk weer super
Show venue reply...
Super vriendelijke mensen, heel lang getwijfeld om mijn wenkbrauwen te laten doen en het uiteindelijk toch gedaan, super blij mee, Angelique neemt de tijd en luistert goed naar als je wensen
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Angelique
Pmu & Brow Stylist
5.0
39 reviews

About

Hoi, ik ben Angelique en ik ben gespecialiseerd in het zetten van Pmu en ik maak dagelijks heel veel vrouwen blij met het stylen van de perfecte wenkbrauw ( Waxen,Shape,Verf of Henna) Ik geef ook veel trainnigen om zo meer vrouwen te helpen in de beauty branche

Services

Face
Nails
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Angelique

Professional8
Skilled5
T
Trainingen

Services

Face

About

Powerbrows
Castricumplein 40
Den Haag

Aan het Castricumplein in Den Haag vind je schoonheidssalon Powerbrows. Je bent hier aan het juiste adres voor gelnagels, gellak en diverse wenkbrauwbehandelingen zoals browlifting.

Eigenaresse Angelique heeft veel passie voor het vak en werkt professioneel. Ze luistert altijd naar je wensen en vindt persoonlijke benadering belangrijk. Angelique geeft je eerlijk advies over elke behandeling en is pas tevreden als jij dat ook bent. Combineer het epileren van je wenkbrauwen met mapping en henna voor een full brow treatment.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:0015:00
ThuThursday
15:0021:00
FriFriday
09:0020:00
SatSaturday
10:0016:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby