Erik herftstraat 1, Waalwijk
Open Today: 10:00 - 19:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,7
82 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Sandra zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt. Voor mij was het ook de eerste keer wenkbrauwen en wimpers verven en dan legt ze ook uit wat ze gaat doen, heel fijn! Prettig en ontspannen in contact. Ook goed advies gekregen over huidverzorging.
Nu voor de tweede keer bij Sandra geweest en het was weer heerlijk! Ik werk vanuit huis en sport fanatiek in mijn vrije tijd. Dit is niet de allerbeste combinatie en zorgt voor gespannen schouders en rug. Sandra weet precies waar de 'pijnpunten' zitten en besteed hier wat extra aandacht aan. Daarnaast geeft ze tips en adviezen, aan eenieder vrij om deze wel of niet op te volgen. Dankjewel en tot de volgende keer!
Sandra is iemand die alles doet zodat haar klanten het haar zin hebben. Ze is goed in haar vak en geeft goed advies. I kreeg een heerlijke gezichtsbehandeling met daarbij zelfs nog een gratis handmassage erbij!
Show more reviews...

Meet the team

Sandra
4.8
63 reviews

Services

Face
Massage
Hair removal

What our customers say about Sandra

Skilled9
Caring6
Friendly5
Knowledgeable5

About

Queens Care
Erik herftstraat 1
Waalwijk

In Waalwijk vind je schoonheidssalon Queens Care. Als je op zoek bent naar een gezichtsbehandeling of wimper- en wenkbrauwbehandeling, dan ben je hier aan het goede adres. Ook voor harsen ben je van harte welkom.

Eigenaresse Sandra laat jou echt als een 'queen' voelen, terwijl jij van een ontspannende massage of gezichtsbehandeling geniet. Jouw wensen staan in deze salon centraal en elke behandeling wordt op basis van jouw huidtype aangepast. Sandra houdt dus van een persoonlijke aanpak en ze neemt alle tijd voor de behandeling zodat je tevreden haar salon verlaat!

Goed om te weten: er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.

MonMonday
10:0017:00
TueTuesday
10:0021:00
WedWednesday
00:0000:30
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
13:0018:00

Beauty Salons nearby