SALVS

5,0
2 reviews
Fugastraat 71, Loosduinen, Den Haag
Open Today: 09:00 - 19:00

Browse services

Our Work

Venue reviews

5,0
2 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb bij Salvs mijn allereerste cupping-hijama behandeling gehad. Het was uitstekend. En de therapeute was super professioneel.
Het ontvangst was super hartelijk, Lincy nam echt de tijd voor mij. Ook werkte ze hygiënisch in een schone salon. Na een heerlijke massage werden de cups aangebracht. En afgesloten met heerlijke etherische oliën. Na de behandeling voelde ik heel mijn lijf tintelen en de energie stromen. Echt een aanrader!

Meet the team

SALVS
Gecertificeerd Cupping-Hijama therapeute/ masseuse

About

Welkom bij SALVS in Loosduinen. Bij mij kunt u terecht voor uw Cupping-Hijama, Dry Cupping en ontspanningsmassages. Mijn praktijk aan huis heb ik met veel aandacht en liefde opgericht in januari 2020. Het werk als zelfstandig gecertificeerd therapeute geeft mij veel voldoening omdat ik persoonlijke tijd en aandacht kan schenken in een vak wat ik met veel liefde kan uitvoeren. Ik hoop u snel in mijn praktijk te ontvangen en u een 'zen' beleving te laten ervaren. Graag minimaal 24 uur van te voren reserveren.

Services

Massage

Portfolio

Amenities

General
Pets are not allowed
Adults only
Internet
Free Wifi
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Location
Close to tube station
Close to bus stop
Free parking available

About

SALVS
Fugastraat 71
Loosduinen, Den Haag

Bij Salvs in Den Haag ben je aan het juiste adres voor complete ontspanning. Eigenaresse Lincy-Verona neemt alle tijd voor jou en stelt je volledig op je gemak.

De praktijk is aan huis, en je wordt hier hartelijk ontvangen en zult je direct thuisvoelen. Of je nou komt voor een lichaamsbehandeling of massage, hier wordt aandachtig geluisterd naar je klachten en de behandeling wordt helemaal op jouw wensen afgesteld. De producten die gebruikt worden bij SALVS zijn van hoge kwaliteit en ruiken hemels. Ze dragen bij aan de beleving van rust en ontspanning. Gun jezelf dus een verwenmoment bij SALVS!

MonMonday
09:0019:00
TueTuesday
09:0019:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
16:0019:00
FriFriday
09:0019:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed

Day Spas nearby