Sint Pieterspark 117, Tilburg, 5014SL

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Our Work

Venue reviews

4,9
102 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Vriendelijk en professioneel. Er wordt echt tijd voor je genomen.
Show venue reply...
Ze is heel deskundig en houd zich goed aan de regels van het ritme.
Show venue reply...
Een super fijne salon, sfeervol ingericht, fijne relaxegevende muziek. Je voelt je er echt thuis en komt helemaal tot rust. Barbara is zeer vriendelijk en werkt vakkundig. Ze stelt je op je gemak en legt alles rustig uit wat ze doet. In deze ' corona tijden' werkt ze zorgvuldig en let ze op de hygieneregels ( nornaal ook trouwens). Fijne salon met de persoonlijke aandacht. Zeker een aanrader. Groetjes
Show venue reply...
Barbara is vakkundig, zorgzaam en een fijn persoon!
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Barbara
Schoonheidsspecialiste
4.9
71 reviews

About

Mijn naam is Barbara Zuethoff en ik ben al 3 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste, afgestudeerd aan het Thomas Instituut in Den Bosch. Mijn salon bevindt zich aan huis op de 2e verdieping en ik voer mijn vak met liefde en plezier uit! Op nummer 1 staat bij mij altijd de klant en ik ben zelf pas tevreden als de klant dat ook is. kwaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel zodat de klant verzorgd en ontspannen de salon weer verlaat. Alle behandelingen zijn huidverbeterend en verzorgend, voor elk huidtype is er een mooie productlijn. Ik hoop u dus snel te zien in de salon!

Services

Face
Massage
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Barbara

Skilled8
Knowledgeable5

About

Schoonheidssalon Sentido
Sint Pieterspark 117
5014SL Tilburg

Ben je toe aan een ontspannende behandeling? Dan ben je bij schoonheidssalon Sentido aan het juiste adres. Bij deze beautysalon in het Sint Pieterspark in Tilburg kun je terecht voor verschillende huidverzorgende en -verbeterende behandelingen. Eigenaresse Barbara is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en weet precies hoe ze jouw huid in goede conditie moet brengen. De behandelingen beginnen met een uitgebreide analyse zodat Barbara precies weet wat jouw huid nodig heeft. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een ontspannende massage, manicure of het verwijderen van ongewenste haartjes met hars. Je zult de salon met een ontspannen gevoel verlaten. Handig om te weten: de salon heeft twee trappen.

Let op: de salon behandelt alleen dames

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0016:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0013:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Beauty Salons nearby