Shelly Hair Nails & Beauty

Slotlaan 288 , 3701GW
4.5
285 reviews
Slotlaan 288 , 3701GW

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face

Meet the team

Shelly
eigenaar
4.7
173 reviews

About

Hi ik ben Shelly Ik woon sinds 2009 in Nederland Vanaf toen ik jong was was ik altijd al creatief bezig. Ik heb fashion designing gestudeerd maar ik kon geen werk vinden in nederland. In nederland ben ik in de zorg terecht gekomen omdat ik nergens anders aangenomen werd. Hiermee heb ik mijn beauty opleiding kunnen betalen. 10 jaar geleden deed ik als hobby al nagels. Heb hierin opleidingen gevolgd. Ook heb ik mijn diploma gehaald van de Nederlandse kappers academie. In Amsterdam heb ik stage en gewerkt in een Nail salon en daarnaast deed ik de opleiding voor wimperextensions. Heb uiteindelijk een Master diploma gehaald voor wimperextensions, Nailstyliste en microblading. In 2017 ben ik een salon in huis begonnen. Vanaf hier heb ik het opgebouwd naar de salon die we nu hebben op de slotlaan 288 in Slotlaan Zeist Opleidingen die ik heb afgerond: -opleiding in Magnetic voor nagelstyliste perfection master class -Perfect eyes academy voor microblading master class -Blink by Britt wimperextentions, Russian volume master class -Beauty label cursus wimperextentions Russian volume -Professional Nail System(PNS)nagelstyliste perfection master class -Nederlandse kapper akademi hairstylists 1 & 2 -Rudi Suwarno jakarta ( hair dressing ) -kursus kecantikan jakarta ( schoonheidspecialist) -Esmod international jakarta ( mode ontwerpen en fashion styliste ) -welness akademi basic tot nagelstyliste -welness akademi wimperextention basic -opleiding bedrijf economy in university Jakarta -sydney designe school Australia

S2
salon
4.9
9 reviews

About

Shelly Hair Nails & Beauty
Slotlaan 288
3701GW

Je kunt bij salon Shelly Hair Nails & Beauty in Zeist je hart ophalen, want eigenaresse Selly runt hier een waar nagelwalhalla, kapsalon en beautysalon in één. Naast het ruime assortiment aan nagel- en voetverzorgingen, kun je hier ook terecht voor speciale behandelingen, zoals kunstnagels met een glas-, chroom- of color-changing effect, wenkbrauwextensions, wimperextentions, waxing of een fijne ontspanningsmassage of gezichtsbehandeling. Voor mannen zijn er tevens manicures en pedicures beschikbaar en ook kinderen kunnen genieten van een Cinderella-verzorging. Zo kun je er een gezellig dagje met z'n tweeën van maken.

Goed om te weten: er is een mogelijkheid om gratis te parkeren op de Prins Hendriklaan, achter de Slotlaan. De salon is op 2 minuten lopen vanaf het busstation Zeist.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
08:0018:00
WedWednesday
08:0018:00
ThuThursday
08:0018:00
FriFriday
08:0019:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2018

Nail Salons nearby