Silbermann Clinics

Middellandse Zee 18, Amersfoort
5,0
13 reviews
Middellandse Zee 18, Amersfoort

Browse services

All
Face
Medical & Dental

Our Work

Venue reviews

5,0
13 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Helemaal top!!
Zeer professioneel en secuur! Eigenaresse neemt er veel tijd voor. Heb nooit het gevoel dat ik eruit gewerkt wordt zoals bij andere salons als het tijd is. Kreeg grote fles creme gratis bij mijn behandeling. Kom zeker weer terug!!
Heel blij dat hier zo een groot aanbod is aan behandelingen-alles op een plek. Heb een Lipvergroting laten doen en mesotherapie kuur. In 2 uur was ik klaar. Mijn pigmentvlekken die 15 jaar oud zijn beginnen te vervagen. Heb gratis grote fles serum gekregen:))) Ook monstertjes en zoals altijd uitleg op papier en WhatsApp. Zie er jonger en gezonder uit!
Geweldig, zoals altijd. Kom al een tijdje bij Evgenia. Mesotherapie is geweldig! Je ziet direct resultaat, maar na een paar keer als je je foto’s naast elkaar terugziet geloof je je ogen niet. Poriën, littekens, rimpels en vlekken verdwijnen echt en huidskleur verandert radicaal. Heb nu een vitamine C serum gekocht waarmee ik behandeld bent tijdens mesotherapie. Volgende keer ga ik hier ook een natuurlijke zonnebrand aanschaffen.Eigenaresse is zeer ervaren en geeft advies op maat.
Dit was al zoveelste x bij Evgenia. Ik kom voor mesotherapie kuur. De behandeling bestaat uit desinfectie, diepe reiniging, mesotherapie met hyaluronzuur. Mijn huid voelt supermooi en glad.Heb roze wangen voor t eerst in mn leven. Heb dit x ook de hele lijn producten van Medik8 aangeschaft,omdat ik zo blij ben met t resulaat en Evgenia(altijd professioneel en heel erg gezellig))))
Show more reviews...

Meet the team

Evgenia
5.0
8 reviews

Services

Face
Medical & Dental

Portfolio

About

Silbermann Clinics
Middellandse Zee 18
Amersfoort

Bij schoonheidssalon Silbermann Clinics in Amersfoort ben je aan het juiste adres voor de hyaluronpen, plasmalift en mesotherapie.

Eigenaresse Evgenia heeft oog voor detail en luistert naar jouw wensen. Hygiëne en jouw tevredenheid staan dan ook centraal in haar salon. Evgenia is gespecialiseerd in het verbeteren van jouw huid door middel van onder andere mesotherapie. Met mesotherapie wordt de huideigen stof hyaluronzuur in combinatie met mineralen en vitamines in je huid gebracht tot de middelste huidlaag. Mesotherapie is effectief bij het vervagen van fijne lijntjes, rimpels, acne en pigmentvlekken.

Handig om te weten: je kunt in de salon alleen contant betalen en je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
10:0017:00
TueTuesday
10:0017:00
WedWednesday
10:0017:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby