Slender your body

Van Randwijcklaan 20, Amersfoort, 3814AL

Sorry, Slender your body is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Popular services

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,2
28 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Was weer heerlijk! Perfecte omgeving om even helemaal te ontspannen. Tot gauw!
Heerlijk! Heel erg vriendelijk ontvangen, hangt een hele fijne ontspannen sfeer, je voelt je direct thuis. Kom absoluut terug!
Alles was prima, maar ik had er andere verwachtingen bij door de informatie van de treatwell website. Het was mij niet duidelijk dat de massage gedaan werd door een machine (een stoel of een soort waterbed). Het is dus geen Zweedse massage met olie. Dus als je instelt op een massage met een machine dan is het prima. Ook de prijs-kwaliteit. Als je een massage door een mens verwacht dan kom je van een koude kermis thuis
Ik vond het heel ontspannend
Gezellige salon met prettige benadering. Eerste proefles was gratis en alles werd duidelijk uitgelegd. Ze hebben er een klantje bij!
Show more reviews...

About

Slender your body
Van Randwijcklaan 20
3814AL Amersfoort

Wil je nu echt een beter figuur, een soepeler lichaam, een lekker fit gevoel, minder last van spanningen of wat pondjes eraf? Dit realiseer je samen met Slender Your Body. Slender your Body is geen reguliere fitness studio, maar biedt een manier om zowel je conditie, gezondheid als welbevinden te verbeteren op een minder belastende manier dan je tot nu toe gewend bent. Hier hebben ze alle aandacht voor je en er hangt een gemoedelijke sfeer.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
09:0014:00
SatSaturday
09:0012:00
SunSunday
Closed