Statera Oleum

Kanariesprenk 351, Vlissingen

Sorry, Statera Oleum is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Esthedo

293 reviews
Langeviele 69, 4331LS Middelburg

Massagepraktijk Geldof

23 reviews
Wijkhuijsweg 3a, 4356RC Oostkapelle

Venue reviews

4,8
12 reviews

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Erg goede massage gehad! Met flinke nek en schouder pijn kwam ik bij Nynke; maar die wist daar wel raad mee. In korte tijd wist ze letterlijk de vinger (pijnloos) op de zere plek te leggen en enorm goed resultaat te bereiken. Ik vond het ook leuk om te merken dat Nynke zo’n plezier in haar werk heeft. Van harte aanbevolen!
N'a de behandeling was ik met minder pijn
Een plaats waar je tot rust komt en waar je kunt genieten van je massage
I am completely satisfied with the treatment I received from Nynke and would highly recommend her to anyone looking for massage treatments.
Echt een aanrader Goed geholpen Vriendelijke Volde mijn echt op mijn gemak Dankjewel ik kom zeker terug
Show more reviews...

About

Statera Oleum
Kanariesprenk 351
Vlissingen

Aan de Kanariesprenk in Vlissingen vind je massagesalon Statera Oleum. Je kunt hier terecht voor ontspanningsmassages, voetmassages, een hot stone massage of een kruidenstempelmassage.

In deze salon aan huis hangt een rustige en warme sfeer waardoor je echt even kunt ontspannen. Eigenaresse Nynke neemt de tijd voor de massages om te zorgen dat deze goed aansluiten op jouw wensen en behoeften. Deel daarom jouw wensen en eventuele klachten met Nynke zodat de massage op maat kan worden samengesteld. Je kunt hier tevens massages boeken voor fibromyalgie. De massageolie die gebruikt wordt in deze salon is 100% natuurlijk.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.