Granaat 67, Heerhugowaard
Home-based venue

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

3,9
6 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
De gezichtsbehandelingen zijn altijd een oppepper voor mijn oudere huid. De Natural Face Lift is een aanrader. Bij deze behandelingen wordt verwacht dat je ook zelf oefeningen thuis doet waarbij je problemen van je huid, zoals verklevingen, leert herkennen en die dan in samenspel met Helma worden opgelost. Mijn huid is weer soepel en dat voelt heerlijk aan.
Ik kom hier al 15 jaar. De eigenaresse is zeer bekwaam en weet waar ze over praat. Er is geen standaard behandeling, er wordt eerst een huidanalyse gedaan om te bepalen welke behandeling en producten bij jou huidtype passen. Er wordt gewerkt met zeer goeie Italiaanse producten. Ik kom hier voor gezicht, lichaam en pedicure behandeling. Echt een aanrader, ik ben een zeer tevreden klant.
Heerlijke ontspanning en blijvende verbetering van mijn huid. Ondanks mijn leeftijd er goed uitzien door Helma
Ik kom al jaren bij Helma, ze is een gedreven schoonheidsspecialiste en pedicure, die fijne producten gebruikt. Dermophisiolgique is haar productlijn waarvan ik diverse gebruik, waaronder aftershave balm en zonnebrandcreme en spray. Altijd in beweging en nog altijd bezig met bijleren van de nieuwste technieken . Gerbrand Nieuwland
Show more reviews...

Meet the team

H
Helma

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
Medical & Dental

Amenities

General
Pet-friendly
Child friendly
Products
Vegan products
Natural ingredients
Cruelty-free products
Organic products
Internet
Free Wifi
Payment methods
Cash only

About

Studio Estetica
Granaat 67
Heerhugowaard

Studio Estetica bevindt zich in Heerhugowaard. Bij deze schoonheidssalon aan huis heb je keuze uit een diversiteit aan behandelingen. Voor gezichtsbehandelingen, massages, lichaamsbehandelingen, manicures & pedicures en zelf ontharen ben je hier aan het juiste adres. De salon staat in het teken van huidverbetering. Eigenaresse Helma heeft in haar 30 jaar als schoonheidsspecialiste veel diploma's en certificaten mogen behalen, ze gaat professioneel te werk en maakt gebruik van hoogwaardige producten. Kortom, ze heeft alles in huis om jouw huid te laten stralen!

Om tot het beste resultaat te komen wordt er hier eerst een intake gepland waarna er een huiddiagnose volgt en een behandelplan, zo ben je ervan verzekerd dat jouw innerlijke schoonheid weer helemaal naar boven komt. Combineer verschillende behandelingen voor het ultieme beauty moment en kom even helemaal tot rust in Studio Estetica!

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0012:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0012:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Beauty Salons nearby