Hair Salons nearby

Syriana Beautycenter

Andersdreef 63, Utrecht, 3563GB

Sorry, Syriana Beautycenter is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Kapsalon Classic

836 reviews
Amsterdamsestraatweg 310, Utrecht

Haarfijn Kappers - Overvecht

422 reviews
Zamenhofdreef 1, Utrecht

Salon Dani

256 reviews
Amsterdamstraatweg 601, 3553EJ Utrecht

Venue reviews

4,6
100 reviews

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Feras was great and coloured my hair exactly how I wanted it.
Nadat je geholpen wilt worden blijkt dat er niet geknipt kan worden voor mannen. Alleen vrouwen! Onvriendelijk personeel
Super mooi geknipt!
Wat een goede kapper was dit. Ook al was hij nog bezig engels en nederlands te leren spreken kwamen wij er goed uit wat ik wilde. Erg vriendelijk en was echt verrast hoe goed ik geknipt was. Ik kom zeker terug !
Ik heb geen genoeg woorden voor deze plek. Het was meer dan geweldig! Nooit zoveel genoten van mijn haar laten knippen. Het leek erop dat ze mijn gedachten konden lezen en gingen ze van elke kant bekijken of hun werk goed was. Echt fantastisch.
Show more reviews...

About

Syriana Beautycenter
Andersdreef 63
3563GB Utrecht

Aan de Andersdreef in Utrecht vind je kapsalon en schoonheidssalon Syriana Beautycenter. Je bent hier aan het juiste adres voor het knippen, stylen en kleuren van je haar en diverse gezichtsbehandelingen.

In deze gezellige salon zijn mannen, vrouwen en kinderen welkom voor verschillende knipbehandelingen. Eigenaar Ahmad en zijn collega's Anas en Rania nemen de tijd voor de behandelingen zodat je even kunt ontspannen. Ze luisteren hier naar jouw wensen en zetten dit om naar een coupe die echt bij jou past. Voor vrouwen die een hoofddoek dragen hebben ze hier een aparte knipruimte.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren en je kunt in de salon alleen contant betalen.