Thai Roots Massage

St. Jacobstraat 23, 2512AN Den Haag
4,0
91 reviews
St. Jacobstraat 23, 2512AN Den Haag

Browse services

Venue reviews

4,0
91 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Best massage sessie met On
Veel herrie, waardoor je niet echt tot rust komt. Men wis ook niet dat ik een afspraak had. Via treatwell was dus niet goed doorgekomen.
Het rook naar eten. Tijdens de behandeling praten en lachen collega’s heel hard waardoor je niet kan ontspannen. Afgesloten door gordijntje terwijl collega’s herrie maken en eten. De massage zelf was goed stevig. De boeking was online gedaan en betaald maar ze wisten niet dat we kwamen. Technisch was de massage goed. Voor Service en ontspanning moet je hier niet zijn.
Matige ervaring vergeleken andere (Thaise) salons waar ik ben geweest. Toen ik binnenkwam, lag een medewerker gewoon op het bed te relaxen. Ze stond niet eens op om te vragen waar ik voor kwam. Ook lijken ze niet te weten dat ze boekingen via hier kunnen krijgen. Ik kreeg een Thaise massage ipv. oliemassage (wat ik had geboekt), omdat ze geen plek hadden. Je krijgt niet Patchara zoals de site vermeld, maar een willekeurige medewerker. Alleen gordijntjes, en medewerkers blijven met gasten praten.
Show more reviews...

Meet the team

Patchara
4.0
58 reviews

Services

Massage

About

Thai Roots Massage
St. Jacobstraat 23
2512AN Den Haag

Bij Thai Roots Massage in het centrum van Den Haag word je hartelijk ontvangen in een warme omgeving. Heb je overdag weinig tijd? Door de ruime openingstijden kun je ook ’s avonds terecht voor een heerlijke massage. Zodra je binnenkomt, ervaar je een gevoel van rust en ontspanning. En ga je liever niet in je eentje, dan neem je gewoon een duo-massage waarbij je met een vriend(in) in dezelfde ruimte wordt gemasseerd. Met een massage zet je je verstand weer even op nul en laad je jezelf weer op.

MonMonday
11:0021:00
TueTuesday
11:0021:00
WedWednesday
11:0021:00
ThuThursday
11:0021:00
FriFriday
11:0021:00
SatSaturday
11:0021:00
SunSunday
11:0021:00

Massage & Therapy Centres nearby