The Beauty Café

Haarlemmerstraat 31, Zandvoort

The Beauty Café has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Benjamin kapsalon

943 reviews
Rozenstraat 26, Haarlem

Bohimea

464 reviews
Wagenweg 17A, Haarlem

Susanne - Cuts and Colours

466 reviews
Leidsestraat 20A, 2013XK Haarlem

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face

Venue reviews

5,0
4 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik ben mèga fan van the beauty café, mijn wenkbrauwen zijn altijd prachtig als ik bij Whitney vandaan kom en helemaal perfect. Ook mijn haren laat ik knippen en verven bij the beauty café en ik zou ook nergens anders meer willen!! Het zit precies hoe ik het wil. Whitney laat mij altijd op mijn gemak voelen en er hangt een gezellige sfeer in de salon echt een aanrader!!
Ik kom inmiddels al een tijdje bij The Beauty Cafe voor verschillende behandelingen. Whitney is een ontzettend fijne behandelaar en houdt rekening met de wensen van de klant. Ik ga altijd de deur uit als de beste versie van mezelf en ben meer dan tevreden over alle behandelingen.
Whitney is top! Nog nooit zulke topwenkbrauwen gehad! En je kan gelijk je haar laten doen , doet ze ook goed, neemt de tijd , is heel perfectionistisch ! Ben blij met Beauty Café! En is ook nog is heel gezellig! Ik zou zeggen doen!!!!
Ik kom al lang bij the beauty cafe en ben altijd tevreden!! Eigenaar is ook altijd vriendelijk en luistert goed naar wat jij wil

About

The Beauty Café
Haarlemmerstraat 31
Zandvoort

In Zandvoort vind je kapsalon en tevens schoonheidssalon The Beauty Cafe. Je kunt hier terecht voor het knippen, kleuren en stylen van je haar en behandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen.

Eigenaresse Whitney heeft meer dan 7 jaar ervaring en werkt professioneel. Whitney neemt de tijd voor iedere behandeling en stelt gerichte vragen om te zorgen dat jouw wensen duidelijk voor haar zijn. Combineer een kleurbehandeling met het verven van je wenkbrauwen om je nieuwe look compleet te maken. Je kunt hier tevens terecht voor waxbehandelingen.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de salon parkeren en je kunt hier alleen contant betalen en met tikkie betalen.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed