The Hair and Beauty studio

Hoofdweg 871, 2131MB Hoofddorp
Hoofdweg 871, 2131MB Hoofddorp

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face
Massage

Our Work

Venue reviews

Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

RatingFilter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Kleine maar prima salon. Micky is heel vriendelijk en vakkundig. Ze geeft een heerlijke behandeling met fijne producten. Het enige nadeel was dat het wel langer had mogen duren!! Jammer dat het voorbij was. Ik ga zeker terug.
I was told the price listed for full arm waxing of €28, was only for 1 arm and that it’s €40 for 2 arms. Does anyone ever go to get waxing done for only one arm? But that’s what I was told by her. Unfortunately for me, I trusted her on the quoted total amount for the treatments at the time and paid, but only discovered after going home, that the amount doesn’t add up to booking I made at treatwell. I wish her luck continuing to sell this to her clients, but I won’t be one of them again.
Show venue reply...
Altijd gezellig en prima geknipt !
Show more reviews...

Meet the team

Micky
Ik doe mijn werk met heel veel passie en plezier, En dat merk u in het resultaat!
4.7
62 reviews

Services

Hair
Face
Nails
Massage
Hair removal

Portfolio

About

The Hair and Beauty studio
Hoofdweg 871
2131MB Hoofddorp

Bij haar- en schoonheidssalon The Hair and Beauty studio gelegen aan de Hoofdweg in Hoofddorp ben je niet alleen voor kappersbehandelingen zoals knippen, stylen en kleurbehandelingen aan het juiste adres, maar ook voor gezichtsbehandelingen, harsen, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, manicures en pedicures en permanente make-up.

De liefde voor haarverzorging, styling en beauty in combinatie met gedrevenheid en passie zijn facetten die bij The Hair and Beauty studio hoog in het vaandel staan. Ben je een bruid in spé? The Hair and Beauty Studio verzorgt ook bruidskapsels en make-up. Kortom, een veelzijdig en creatief domein.

Goed om te weten: er is mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren. De salon is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en gevestigd in het gebouw van Health City.

MonMonday
13:0023:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
13:0023:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
09:0014:30
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2018

Hair Salons nearby