Sterrenlaan 14C, Apeldoorn, 7314KJ

The Happy Living Company has no upcoming availability for online booking. Find nearby salons with online availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

De Huidstudio

692 reviews
Kerklaan 59, 7311AE Apeldoorn

Duo Kappers & Beauty

991 reviews
Nieuwstraat 60, Apeldoorn

Beautybar Sharon

228 reviews
De Mathaak 9, Apeldoorn

Browse services

Venue reviews

4,3
96 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Claire heeft me goed geholpen, gaf me goede tips en advies mee. Fijne behandeling nu afwachten wat het met me gaat doen.
Genoten! Wat een heerlijke oliën. Ik kan er weer even tegen aan.
Fijne behandeling
De ontvangst was zeer vriendelijk en het zag er keurig netjes en verzorgt uit. Min puntje was, dat ik dacht dat ik een nek- schouder- en rugmassage kreeg van 40min maar ik kreeg een hoofd- en nekmassage van ca. 15min. Deze heb ik nooit eerder gehad maar het was wel een fijne massage.
Show more reviews...

About

The Happy Living Company
Sterrenlaan 14C
7314KJ Apeldoorn

Bij The Happy Living Company in Apeldoorn kun je in een rustige omgeving terecht voor vakkundige massages. Eigenaresse Claire zorgt ervoor dat je in haar praktijk aan huis altijd van een persoonlijke behandeling geniet, dus je wordt hier zeker niet als een ‘nummer’ behandeld. Dankzij de massages kun je je hoofd goed leegmaken en je lichaam laten ontspannen. Goed om te weten is dat de Indiase hoofd-, nek- en schoudermassage in een zittende of liggende houding kan worden uitgevoerd. Deze behandeling is dan ook geschikt voor de zwangere vrouw. Het aanbod bestaat verder uit Access Bars, voetreflexologie en een fijne mix van ontspannende en therapeutische massages.

MonMonday
09:0017:00
TueTuesday
09:0020:00
WedWednesday
09:0020:00
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed