The Skin Bar - rediscover your skin

5,0
132 reviews
Verlengde Spiegelmakerstraat 21, Delfgauw, 2645LZ
Open Tomorrow: 09:30 - 20:30

Popular services

Browse services

Venue reviews

5,0
132 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Charell heeft voor een uitgebreide behandeling gezorgd. Het was heel fijn dit te ondergaan. Mijn gezicht voelde heel glad en zacht aan.
Heel goed advies gekregen wat voor mijn huid het beste is. Kom hier vaker terug.
Demi is ontzettend nauwkeurig gedreven en gepassioneerd in de huid.Zij wil het beste bereiken, dus de huid moet stralen en egaal zijn en weinig rimpels.Dat is haar doel en ook de mijne. Ik kom om de 6 weken bij haar en elke keer geef zij mij goed advies om dit doel te bereiken.Ik blijf zeker komen want ik wil er graag goed uit blijven zien.Ook de producten gebruik ik dat gaat hand in hand samen met alle behandelingen.Want dan pas bereikt je het doel om er jong en fris uit te zien. Demi tot 11 April dan gaan jij samen met Charell mij een TCA peeling geven.🙏
Charell en Demi zijn superprofessionals. Ik krijg steeds goede tips, en vooral deskundige uitleg over mijn behandelingen.
Met veel kennis en aandacht ben ik geholpen. Erg prettig en mijn huid vind het ook erg fijn.
Show more reviews...

About

The Skin Bar - rediscover your skin
Verlengde Spiegelmakerstraat 21
2645LZ Delfgauw

De sfeer in de salon is warm, uitnodigend en ontspannen. We hebben drie verschillende plekken waar je plaats kunt nemen. Kies je een van de twee heerlijke fauteuils of kom je gezellig aan onze bar zitten?

Wij werken met Dermaceuticals, Dermapen 4, Mesoestetic en Cenzaa. Dermaceuticals is ons hoofdmerk. Dit is een medisch merk en hiermee kunnen we ieder huidtype, ook de parfum-allergische, zorgeloos behandelen en verbeteren!

Ons team bestaat uit huidspecialisten, een diëtiste en een cosmetisch arts. We beschikken over 14 jaar ervaring in het behandelen van verschillende huidproblemen. Heb jij acne? Dan kun je je acne behandeling declareren bij jouw zorgverzekeraar, aangezien we een acne specialisatie hebben.

Wij specialiseren ons in het gezond en dus mooi oud worden. Door ons te richten op de drie belangrijkste pijlers: huidverzorging, voeding en mindset, werken wij op een holistische wijze aan dit doel. Kamp je met huidproblemen zoals acne, pigment, eczeem, rosacea of het verouderen van jouw huid? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en werken uitsluitend met producten en apparatuur die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: op 5 minuten afstand stopt een bus.

Wij zijn jouw huidcoach! Je kunt ons tijdens, maar ook zeker buiten werktijden om zoals avonden en in het weekend altijd om advies vragen. Wij begrijpen dat een nieuwe routine aanleren tijd en energie kost. Daarom begeleiden we jou hier graag in!

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:3020:30
ThuThursday
12:0020:30
FriFriday
09:3017:00
SatSaturday
10:1515:45
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby