Korte Lijnbaan 9b, Rotterdam, 3012EC
Open Today: 12:00 - 18:00

Browse services

Venue reviews

3,6
328 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Prima Gellak. Enige puntje van verbetering is dat mijn rechter middel vinger niet goed gevijld was. Daardoor heb ik daar na 1 dag al een blister af..
Het ging allemaal heel gehaast, erg vervelend, m’n nagels werden steeds heet omdat ze tekeer ging met die elektrische vijl. Het lakken ging ook super gehaast omdat er 20.00 nog een klant zat te wachten, met als resultaat dat ik na 3 dagen al afgebladderde lak heb, daar ga ik dus mooi mee terug. Kan echt niet voor €33. Had ik maar gewacht en bij m’n vertrouwde salon naar binnen gelopen.. er waren tijdens mijn bezoek nog meer erg ontevreden klanten.. doe hier wat mee!
Slechte kwaliteit ik moet om de 2-3 weken terug en al op de eerste dag lijkt het alsof je de nagels al een week of al langer hebt. Echt jammer want ze zitten op een top locatie. Ik doe al meer dan 3 jaar acryl nagels en weet best wat over behandelingen etc, maar ze veronderstellen dat je niks / weinig weet. Ze maken tafeltje en gereedschap niet regelmatig genoeg schoon.
Mooie gellak die er lang op blijft zitten! Ook veel keuze om uit te kiezen. De manicure gaat snel maar daardoor soms ook een beetje onvoorzichtig en de lak is een beetje aan het verkleuren (maar heb er ook de hele dag hard mee gewerkt)
Show more reviews...

Meet the team

Pham
3.4
44 reviews

Services

Face
Nails
Hair removal
Ly
3.8
99 reviews

Services

Face
Nails
Hair removal

What our customers say about Ly

Professional6
Truong
3.6
64 reviews

Services

Face
Nails
Hair removal
Nguyen
3.1
67 reviews

Services

Face
Nails
Hair removal

About

Tip Top
Korte Lijnbaan 9b
3012EC Rotterdam

Aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam vind je nagelsalon Tip Top. Je kunt hier 7 dagen per week terecht voor kunstnagels, manicures en pedicures.

Het team van Tip Top bestaat uit ervaren nagelstylisten waar klantvriendelijkheid en hygiëne voorop staan. Zij zorgen ervoor dat jouw nagels er mooi en verzorgd uitzien als je de salon verlaat. Je kunt hier kiezen uit diverse laktechnieken zoals babyboom, French manicure, glitters en nail art. Kies je alleen voor gellak? Combineer dit met een manicure of pedicure. Daarnaast ben je hier aan het goede adres om je wenkbrauwen te epileren. Mannen en kinderen zijn tevens welkom voor nagelverzorging.

MonMonday
11:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0021:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
12:0018:00

Nail Salons nearby