Tip Top

Korte Lijnbaan 9b, Rotterdam, 3012EC

Tip Top has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Beauty & Massagesalon Minie

2136 reviews
Eendrachtsweg 28, Rotterdam

@ Kris Nails Space | Rotterdam

454 reviews
Schiedamsedijk 3, Rotterdam

Hello Nails By Kate

209 reviews
within the Gallery Studio, Schiedamsedijk 3, Rotterdam

Browse services

Venue reviews

3,5
361 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Gênante ervaring. Behandeling vond niet plaats op afgesproken tijd, na een halfuur wachten werden er twee mensen tegelijk geholpen. De lak is er ontzettend lelijk op gezet, met luchtbellen en witte randen, en een kleur die de volgende dag al vervaagd was. Ik vraag me af of de werknemers in deze salon wel goed behandeld worden, aangezien een van de dames gedurende mijn hele behandeling hard zat te huilen. Ik kom hier nooit meer.
Mijn nagels zijn nog nooit zo lelijk geweest. Ze is 1,5 uur bezig geweest en het eindresultaat is verschrikkelijk. Beschadigde nagels en vervaging van de kleur door overmatig gebruik van uv-lamp. Ik kom hier nooit meer terug.
Kan beter
Bijvullen ging snel alleen ik heb nog nooit meegemaakt dat binnen 1 week de gellac eraf gaat bladderen. Zit nu met lelijke nagels... niet blij
Bij binnenkomst liep ik naar de kassa. Er werd niet gegroet alleen ‘€40’ gezegd. Styliste was continu met collega’s aan het praten in een andere taal. Vroeg niet hoe ik mijn nagels wilde. Is gewoon gaan veilen. Liep van de ene klant naar de andere. Kwam heel ongeïnteresseerd over. Uiteindelijk heb ik een foto laten zien van wat ik wilde. De styliste heeft mijn nagels op een totaal andere manier geveild. Toen ik vroeg of mijn nagels korter mochten zei zij op haar beurt: ‘Nee, zo is het mooi.’
Show more reviews...

About

Tip Top
Korte Lijnbaan 9b
3012EC Rotterdam

Aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam vind je nagelsalon Tip Top. Je kunt hier 7 dagen per week terecht voor kunstnagels, manicures en pedicures.

Het team van Tip Top bestaat uit ervaren nagelstylisten waar klantvriendelijkheid en hygiëne voorop staan. Zij zorgen ervoor dat jouw nagels er mooi en verzorgd uitzien als je de salon verlaat. Je kunt hier kiezen uit diverse laktechnieken zoals babyboom, French manicure, glitters en nail art. Kies je alleen voor gellak? Combineer dit met een manicure of pedicure. Daarnaast ben je hier aan het goede adres om je wenkbrauwen te epileren. Mannen en kinderen zijn tevens welkom voor nagelverzorging.

MonMonday
11:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0021:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
12:0018:00