Van Bijnkershoeklaan 401, Utrecht, 3527XK
Open Today: 09:00 - 17:00

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face

Venue reviews

4,5
271 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
De make-up en opsteken waren beide erg goed gedaan. Maar terwijl er verschillende dames afwisselend met mij bezig waren, waren zij steeds ook met andere klanten bezig. Op zich oké, maar er werd niet over gecommuniceerd, en pas na 2,5 uur stond ik buiten (in plaats van de 1 uur die treatwell had genoemd) waardoor ik bijna te laat kwam op de bruiloft... Ik vond de sfeer nogal koel en niet gastvrij. Jammer, want het eindresultaat was dus wel erg goed.
Wacht tijd is langer dan afspraak tijd. Maar rest was uitstekend
Zoals altijd weer perfect
Voor het eerst make-up laten doen voor de bruiloft van mijn broer en het was werkelijk prachtig gedaan. Rekening gehouden met mijn gebrek aan ervaring met make-up en een volledige look zonder dat het zware make-up werd. Als de salon niet dicht zou zijn voor de volgende bruiloft, dan was ik zeker hier teruggekomen voor de tweede look
Top!
Show more reviews...

Meet the team

Tugba
Eigenaar
4.7
182 reviews

Services

Hair
Face
Hair removal

About

Trend beauty & haarsalon
Van Bijnkershoeklaan 401
3527XK Utrecht

Bij Trend beauty & haarsalon in Zuidwest te Utrecht zijn vrouwen en kinderen van harte welkom voor een goede kappersbehandeling. De luxe uitstraling van de salon zorgt ervoor dat je direct ontspannen bent wanneer je binnenloopt. Ga voor een trendy coupe of kleuring terwijl je ondertussen geniet van een gezellig gesprek met de eigenaresse. Daarnaast kun je niet alleen je haar maar ook je gezicht mooi laten maken waardoor je direct klaar bent voor een avondje uit. Handig om te weten: je kunt in de buurt gratis parkeren.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2019

Hair Salons nearby