Veronica Sugaring

Mijndenhof 134, Amsterdam
Mijndenhof 134, Amsterdam

Browse services

Our Work

Venue reviews


Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Het was mijn eerste keer sugaring, dus best spannend. De ontvangst was goed. Veronica is een lieve, sympathieke dame. Ze werkt heel hygiënisch en legt goed uit wat ze doet en waarom ze het doet. Ik had pas geleden mijn benen en oksels geschoren, waardoor de haartjes op die plekken nog best kort waren. Veronica heeft haar uiterste best gedaan om toch alles weg te krijgen! Volgende keer zal ik iets langer wachten met ontharen, zodat het ook wat makkelijker gaat. Ik kom zeker bij haar terug!
The best!!!
Show venue reply...
Ik ben nu hier al 2 keer geweest en ben super tevreden met de behandeling en het resultaat. Veronica legt alles goed uit en alles is schoon en hygiënisch.
Show venue reply...
Fijne ontvangst, was mijn eerste keer sugaring. Duidelijke uitleg wat ze ging doen en was niet pijnlijk. Hygiene ivm corona vond ik ook fijn erg belangerijk nu. Ik ga dit vaker doen vooral bovenlip
Show venue reply...
Blij weer om te waxen. En zoals altijd heb niets te klagen na een tijdje niet geweest was het begin pijnlijk maar daarna valt het wel mee. Snelle, mooie en gladde resultaat. My bestfriend is happy 😊
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Veronica
5.0
53 reviews

Services

Hair removal

Portfolio

What our customers say about Veronica

Professional10

About

Veronica Sugaring
Mijndenhof 134
Amsterdam

Ontharingssalon Veronica Sugaring vind je aan het Mijndenhof in Amsterdam. Bij deze thuissalon kun je terecht voor sugaring. De salon behandelt alleen vrouwen.

Sugaring is een eeuwenoude ontharingstechniek, verbeterd met de kennis van nu. Er wordt gewerkt met een suikerpasta. Met sugaring blijven de haren ongeveer vier tot zes weken weg. Sugaring is een zachte, veilige, effectieve, alternatieve en natuurlijke methode van ontharen. Andere voordelen zijn dat de haren vanaf een korte lengte verwijderd kunnen worden. Je zult ook minder snel last krijgen van ingegroeide haren. Eigenaresse Veronica heet je graag welkom.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MonMonday
09:0020:00
TueTuesday
09:0020:00
WedWednesday
09:0020:00
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
17:0020:00
SatSaturday
09:0019:00
SunSunday
09:0017:00

Waxing Salons nearby