Wandee

5,0
7 reviews
Bemuurde Weerd Oostzijde 18, 3514 AN Utrecht, Nederland

Venue reviews

5,0
7 reviews

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Prettige massage, heel stevig en doortastend. Regelmatige check of de druk wel voldoende was.
Bij Wandee snappen ze lijven en zetten ze hun vingers zó op de zere plek. Wanthana kent haar vak door en door en is daarnaast super gastvrij. Aanrader!
Ik heb genoten van een stevige massage die mijn spieren zeer nodig hadden. Er worden verschillende technieken gebruikt en pijnpunten worden goed gevonden. Ik mocht ook even kennismaken met een complimentary hot stone massage, omdat er even verwarring was over de duur van mijn massage. Dat was een fijne toevoeging!
Heerlijke massage gehad! Er werd goed meegedacht voor een beter passende behandeling voor de volgende keer en er hing een fijne, ontspannen sfeer. Op het einde kreeg ik thee en fruit.
Noi is the best! Massage with her was exactly what I needed. Strong and healing hands! Medical massage to detox and rejuvenate. Definitely coming back. Highly recommended! Thank you once again
Show more reviews...

Meet the team

W
Werknemer
Massagetherapeut

Services

Massage

About

Wandee
Bemuurde Weerd Oostzijde 18, 3514 AN Utrecht, Nederland

Aan de Bemuurde Weerd Oostzijde in Utrecht vind je massagesalon Wandee Wellness. Je bent hier aan het juiste adres voor een Thaise massage, Thaise Ontspanningsmassage, Deep Tissue massage en vele andere soorten massages. Je kan hier terecht voor een goede behandeling als jij last hebt van vastzittende spieren in jouw nek of rug of voor klachten rondom hoofdpijn en stress. De massagetherapeuten van Wandee zijn gespecialiseerd in het geven van verschillende massages. 

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De bushalte Utrecht, Oudenoord is op korte loopafstand van de salon. 

Het Team: Het professionele team van Wandee zorgt voor jouw moment van ontspanning en houdt rekening met jouw wensen. 

  • Sfeer: Bij Wandee staat een ontspannen en rustgevende sfeer hoog in het vaandel. 
  • Gespecialiseerd in: Massages
  • De extra's: Wandee is huisdiervriendelijk, kindvriendelijk, LGBTQIA+ vriendelijk, verzorgt een gratis non-alcoholisch drankje, heeft een dubbele behandelruimte, koppel massageruimte en spreken Nederlands, Engels en Thais

FAQs

Frequently asked questions about Wandee

Wandee is open . It is closed on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday.
Yes, you can always cancel your booking. Read the conditions applied to your booking to see if your appointment is refundable or not. The cancellation policies can be found in the order confirmation email, in the appointment card in the app, in your Treatwell account.
The most popular treatment, Relaxing Massage for 60 Minutes, has an average price of € 59,95.
At Wandee you can both pay at the venue or in advance on the marketplace.