Amerikalaan 7, Utrecht, 3526VB
Open Tomorrow: 11:00 - 19:30

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,8
400 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Top
Hele fijne ervaring! Ze wilde dat ik helemaal ontspannen was en behandelde me niet eerder dan toen ik die staat had bereikt.
Hele lieve en gezellige vrouw en fijne behandeling
Goede en professionele behandeling gehad en Lakshmi is ook nog gezellig ik heb weer geboekt
All my experiences with Veda Lakshmi are excellent. Either with Lakshmi or with Simone: both are professionals who gave me a perfect men Brazilian. I really do recommend Veda Lakshmi!
Show more reviews...

Meet the team

Lakshmi
Wax & Brows Queen
4.9
143 reviews

Services

Body
Face
Massage
Hair removal

What our customers say about Lakshmi

Professional13
Caring10
Skilled8
Experienced6
Simona
Wax Queen
4.8
39 reviews

About

Hi, ik ben Simona. Ik kom Macedonia en werk al jaren bij Veda Lakshmi Spa. Daarnaast sta ik ook in de Wax salon van Veda Lakshmi op woensdag, donderdag en Vrijdag. Ik ben professioneel opgeleid door Veda Lakshmi en beheerst daarom een professionele wax techniek, waar jij je prettig bij zult voelen. De liefde voor de natuur en de mensen staat voor mij op de eerste plek en waarom heb ik veel liefde voor onze eco- bio producten die wij gebruiken in de salon. Voor mij is het prettig werken, omdat ik weet dat ik niet de natuur noch de huid beschadig. Ik zal mijn best doen om jou op een empathisch, geruststellend en hygiënische manier te begeleiden. Vergeet niet vooral aan te geven wat je wensen zijn. Ik zal proberen om zo dichtbij jouw wensen te komen. Tot snel op mijn wax bank. Namaste

Services

Body
Face
Massage
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Simona

Knowledgeable5

About

Wax & brows by Veda Lakshmi
Amerikalaan 7
3526VB Utrecht

Aan de Amerikalaan in het centrum van Utrecht kun je bij Vedalakshmi Wax & Brows terecht voor een goede waxbeurt. Eigenaresse Lakshmi heeft veel kennis van haar producten en verschillende huidtypes en kan daarom in combinatie met natuurlijke oliën, thuisverzorging en haar expertise ervoor zorgen dat je de salon verlaat met een mooi resultaat. Lakshmi is ook gespecialiseerd in het waxen van de wenkbrauwen. Zo'n behandeling zorgt voor een stralende uitstraling en creëert als het ware een natuurlijke facelift.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
11:0019:30
ThuThursday
13:0020:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0016:00
SunSunday
Closed

Waxing Salons nearby