Messiaenplantsoen 78, Almere
Home-based venue
Off peak

Browse services

Venue reviews

4,5
24 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ben heel tevreden met de behandeling. Fabiane is heel vriendelijk. Voelde me tijdens de behandeling heel prettig, ondanks de pijn. Ik kom zeker terug!
Show venue reply...
Het was mijn eerste brazilian wax, Fabienne nam onwijs de tijd voor mij en stelde mij echt op mijn gemak. Persoonlijk had ik wel een beetje pijn, maar zij was heel lief naar mij toe. Ik beveel haar zeker aan!
Show venue reply...
Show venue reply...
Nog nooit zo een goede ervaring gehad met wax salons! Je komt binnen je voelt je meteen op je gemak ook het personeel is heel vriendelijk en voldoen aan je persoonlijke wensen. Tevens is de salon makkelijk te bereiken, zeker een aanrader !
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Fabiane
4.7
10 reviews

Services

Hair removal

About

WaxStore
Messiaenplantsoen 78
Almere

In Almere kun je als vrouw bij WaxStore terecht voor een waxbehandeling die wordt uitgevoerd door een echte Braziliaanse. Er wordt in de salon veel waarde gehecht aan een hygiënische behandelruimte en een superglad resultaat. Met een bezoekje aan WaxStore reken je op vakkundige wijze af van die vervelende en onsierlijke haartjes. Leuk om te weten: het team van waxprofessionals spreekt Spaans, Portugees, Nederlands en Engels.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0017:00
ThuThursday
10:0017:00
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed

Waxing Salons nearby