WI Kappers Den Haag - Anna Paulownaplein 14

Anna Paulownaplein 14, 2518BK Den Haag
4.9
18 reviews
Anna Paulownaplein 14, 2518BK Den Haag
Off peak

Browse services

Meet the team

Peter
topstyliste
Wilco
Topstylist-manager

Over

Mijn passie voor ons vak, de ambacht en de kwaliteit en service die daar volgens mij bij hoort maakt ons vak zo boeiend en persoonlijk. Mooiste aan het kappersvak vind ik nog steeds zorgen, dat klanten met de best haalbare coupe en/of kleur de salon verlaten en met een glimlach aan je terugdenken. Daarbij is luisteren naar de wensen van de klant en samen bepalen of het haalbaar en passend is, in combinatie met echt ambachtelijke technieken. Verder ben ik gespecialiseerd in kleuren en folietechnieken. Als persoon ben ik eerlijk, nuchter, geïnteresseerd en ga altijd voor het mooiste resultaat. Daarnaast ben ik mede verantwoordelijk voor het opzetten van het concept van WI Kappers en combineer ik mijn werk als haarstylist met management werkzaamheden.

A
amanda
Tim
Beauty Artist

Over

Hoi ik ben Tim Last maar de meeste mensen noemen mij Titi. Ik zit al ruim 10 jaar in het kappersvak. Knippen is net beeldhouwen,een op maat gemaakt kunstwerk van de klant en mijzelf. Ook kleuren is iets waar mijn hart ligt en wat ik graag doe, ik heb mij veel verschillende technieken eigen gemaakt. Ik werk van vrijdag tot en met zondag van 9 tot 18.00 uur. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen! Lieve groet, Tim Last.

About

WI Kappers Den Haag - Anna Paulownaplein 14
Anna Paulownaplein 14
2518BK Den Haag

Aan het gezellige Anna Paulownaplein in Den Haag vind je WI kappers. Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren en stylen van je haar.

WI kappers is een salon-collectief voor ervaren en zelfstandige haarstylisten en kleurspecialisten. Iedere topstylist heeft hier zijn of haar eigen specialisatie, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling én service kan worden aangeboden. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier dan ook centraal. Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway, deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hebben deze producten in 2016 en 2017 een award voor beste kleuringen gewonnen.

Handig om te weten: op zondag kun je hier ook terecht.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
09:0018:00
Products used in this venue

Hair Salons nearby