Lambertusstraat 55b, Rotterdam, 3061WE
Open Today: 09:00 - 18:00

Browse services

Venue reviews

4,9
118 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Zwangerschapsmassage, vooraf rug en bekkenklachten daarna veel minder klachten.
Show venue reply...
Mijn ervaringen met massages waren er niet, dus dit was de eerste keer.. Ik werd gerust gesteld en heb eerlijk waar genoten van mijn massage. Echt een aanrader dus! Heb gelijk meerdere afspraken gemaakt, want dit is zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Igor Petrovic
Fijne ontspanningsmassage gehad en de sfeer was goed!
Really enjoyed the message. It was nice to have something close to home. Inhale been trying to find such a service in and around Rotterdam for sometime.
Ik vind het altijd heel fijn bij Patricia. Bij haar heb ik het gevoel dat de behandeling echt op mij is afgestemd. Niet alleen om de klacht te verhelpen maar ook om te voorkomen dat het weer terugkomt. Ook de praktijkruimte met tuintje achterin is prachtig en schoon. Een top plek om eventjes tot rust te komen! :)
Show more reviews...

Meet the team

Marian
Voetreflextherapeut

About

Marian is een VoetreflexPlus & Babyreflexologie therapeut en heeft hiervoor een HBO-opleiding gevolgd. De Plus staat voor de combinatie van Westerse en Chinese massagetechnieken. Deze beide technieken worden afwisselend toegepast. Ik vind het erg mooi om door middel van voetreflexPlustherapie op een natuurlijke manier bij te dragen aan de gezondheid en vitaliteit van mijn cliënten.

Services

Massage
Patricia
5.0
65 reviews

Services

Massage
Counselling & Holistic

What our customers say about Patricia

Caring6
Quirine
massagetherapeut

Services

Massage
Jessica

Services

Massage

About

Zensitive
Lambertusstraat 55b
3061WE Rotterdam

Heb je onder andere last van stress, lichamelijke klachten of slapeloosheid? Massagetherapeute Patricia van salon Zensitive helpt je graag van deze klachten af. Je vindt de salon in de Rotterdamse wijk Kralingen. Met de opleidingen en cursussen die Patricia heeft gevolgd, weet ze precies hoe ze de gezondheid van jouw lichaam en geest kan bevorderen. Samen probeer je om de blokkades en pijn in je lichaam om te zetten naar ontspanning. Je zult de salon dan ook zen verlaten.

Let op: in de salon kan niet worden gepind. In de 1e en 2e week van juni en juli kan er mogelijk geluidsoverlast zijn wegens werkzaamheden in de straat.

MonMonday
09:0018:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0015:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Massage & Therapy Centres nearby