Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage Nijmegen

De Ruyterstraat 65, 6512GB Nijmegen. Part of Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage.
5,0
3 reviews
De Ruyterstraat 65, 6512GB Nijmegen. Part of Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage.
Last minute

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

5,0
3 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Een fijne open man die je helemaal jezelf laat voelen. De behandeling was voor mij nieuw maar wel als zeer prettig ervaren. Voor n optimaal effect komt er nog n behandeling. Er komt dus nog n vervolg! Kijk er alweer naar uit.
Natasja
a year ago
Zohar is uiterst deskundig en professioneel. Daarnaast biedt hij rust en een luisterend oor. Excellent acupuncturist. Mijn schouder en nek problemen zijn verholpen door zijn behandelingen.
Mascha
2 years ago
Ik heb deze behandeling erg prettig gevonden. Zohar Steg is een vriendelijke open betrokken en persoonlijke man. Hij stelt je snel op je gemak en komt erg professioneel over.Geeft je het gevoel je goed te zien en snel door te hebben waar het je om gaat. Renske
Renske
3 years ago

About

Zohar Steg Acupuncture & Shiatsu Oil Massage Nijmegen
De Ruyterstraat 65
6512GB Nijmegen

Zohar is een gepassioneerde acupunctuur- en shiatsutherapeut met vele jaren ervaring. In Israël was hij een bekende therapeut met een eigen grote kliniek. Daar heeft hij ongeveer tien jaar lesgegeven op de universiteit van Tel Aviv en bij een andere bekende Chinese medische leerschool. Zijn doel is om je beter te laten voelen! Zijn kliniek is gevestigd in het bedrijf Cordium op de De Ruyterstraat in Nijmegen. Hier krijg je alle aandacht die je verdient. Zowel acupunctuur als shiatsu kan verschillende fysieke, maar ook psychologische klachten verlichten. Door deze behandelingen worden ook je energievoorraden weer aangevuld, waardoor je je simpelweg weer goed voelt. Zohar is lid van de Professional Association ZHONG. Grote kans dat je zorgverzekeraar de behandeling vergoedt.

MonMonday
12:0019:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
Closed
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby